Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tapahtuman / klubin järkkäämistä Helsingin alueelle?

Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
  • #141
  • Arvo: Mahtigootti1500
  • Lähetetty: 15.02.2007 11:27
3.3. ei onnistu. Faija täyttää 60v. Tosin enhän mä nyt mikään yhdistysihminen olekaan (aika ei riitä), mutta pysyttelen kuulolla, sillä jossain määrin asia kiinnostaa.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #142
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 15.02.2007 14:00

Lainaus: Ximmo

Tosin enhän mä nyt mikään yhdistysihminen olekaan (aika ei riitä), mutta pysyttelen kuulolla, sillä jossain määrin asia kiinnostaa.

Kyllä me pidetään sut ajantasalla, ja voit antaa neuvoja kun olet järkkäillyt noita juttuja

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit