Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tapahtuman / klubin järkkäämistä Helsingin alueelle?

Kirjoittanut: Shaft (Inkvisiittori)
 • #11
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 16.10.2006 21:26
Hieno idea itsessään, mutta jos pysyvälle goottiklubille olisi huutoa. Olis sellainen jo jossain päin helsinkiä pystyssä.

Mutta tapahtumana kyllä järjestettävissä. Jos alaikäisille tarkoitettu tapahtuma niin erillinen anniskelualue täytyy olla ja luvat kunnossa.

Hienoa idea itsessään kyllä, en koittanut luhistaa unelmaanne.
Kirjoittanut: Rottenicia (Jäsen)
 • #12
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 21.10.2006 22:26
tän toteuttamista pitäs ihan kasvotusten suunnitella että siitä tulis jotain. voin olla mukana täs hommassa jos suinkin pystyn
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #13
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: Cata
 • Lähetetty: 22.10.2006 14:18
K-16 ikärajaa tuetaan.

eihän sen mestan välttämättä mikään priima tarvitsisi olla.
esimerkkinä vaikka Vastavirta-klubi.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.10.2006 18:10
Niin, ja ei ole suunnitelmissa heti mennä vakituiseen, säännölliseen klubinpitoon, vaan pitää kerran ja sitten katsoa, notta kannattaako vielä. Ja jos alaikäisiä ei ilmaannu tarpeeksi, kannattaa tapahtuma muuttaa k-18-pohjaiseksi, sillä sallitut klubit aiheuttavat tietynlaisia lisäjärjestelyjä (kai?).

Lainaus: Rottenicia än toteuttamista pitäs ihan kasvotusten suunnitella että
siitä tulis jotain.

Tuotahan minä aiemminkin yritin sanoa.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.10.2006 18:39
Ainiin. Paikaksi voisi ottaa myös Ravintolalaiva Väiskin? (vai onko se wäiski..? no, jokatapauksessa). Olin siellä viimekuussa eräässä pikkutapahtumassa, ja minusta se voisi luoda hyvät puitteet myös goottitapahtumalle. Tilat eivät ole hirveän suuret, mutta lienevät sopivat tapahtumalle, jonka osanottajamäärästä ei ole varmuutta.

Tuli vaan mieleen, että ei kai tuollainen ravintolaympäristö sulje automaattisesti pois alaikäisiä? Se olisi aika huono homma, meinaan.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 22.10.2006 21:10
Juu tietty asiasta jutellaan ihan kasvotusten, mut ens lauantaina ois vaan tarkotus bilettää. Voitais kattoo sit vaikka siitä seuraavalla viikolla sellanen päivä, jolloin kaikki goottiklubista ja goottiyhdistyksestä kiinnostuneet henkilöt pääsis kokoontumaan face to face.
Eikä se klubi aluks tarvis mikään "oikee" yökerho olla, kunhan vaan ois jotku tilat käytössä ens alkuun, jonne kuskattais ite vaik stereot, pari pöytää, tuoleja jne. Kyllä siitä kunnon bileet sais pystyyn, se mesta vaan pitäs saada. Joku kellarityyppinen pikku luukku jossain syrjässä vaik alkuun. Ja jos joku tuntee dj:n tai osaa ite ne hommat, niin aina parempi ku ne stereot siel kellarin nurkassa! Sitä ei voi dj:nä olemiseks kutsuu, jos raahaan vanhat stereot varastosta ja sit vaihdan aina välillä uuden cd:n soimaan!!!!!! Mut aina jostain on alotettava. Ja entäs jos kyseltäs sellasilta klubeilta jotka soittaa heavya, EBM:ää ja industrialia (eli goottimusan tapaista jollain tapaa), et jos ne vois tehdä poikkeuksen, ja järjestää klubi-illan, jossa sois vaan goottimusaa? Mitä ootte mieltä? Nyt hei, on oikeesti pistettävä hihat heilumaan et saadaan asioita tapahtuun eikä vaan jauheta niistä täällä! Sovitaan sille viikolle, joka on halloweenbileiden jälkeen joku päivä, jolloin TODELLA tehdään toimintasuunnitelma sekä tästä klubi-jutusta, että siitä goottiyhdistyksestä. Jokainen tuokoon sit siellä mielipiteensä esille ja kaikki ehdotukset sun muut kirjataan ylös, ja lopuks jaetaan jokaiselle tehtävä! Jaetaan kööri vaik pareihin tai kolmen hengen ryhmiin tai ihan miten vaan, ja sit sovitaan seuraava kokouspäivä ja jokainen "tiimi" lähtee hoitaan omaa tehtäväänsä. Sit siinä seuraavassa kokouksessa meillä luulis olevan jo jotain konkreettista eikä vaan ajatuksia ja ideoita paperilla. KUKA KANNATTAA TÄLLAISTA TOIMINTATAPAA????? Harmi jos ei muut ku minä, koska kyl mä uskon (ei, vaan mä tiedän), et tällä tavoin me saatais just sitä mitä me halutaan ja asiat lähtis liikkeelle. YHTEISTYÖTÄ RAKKAAT KANSSAIHMISET!!!!!
Kirjoittanut: Siikakala (Jäsen)
 • #17
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 22.10.2006 22:43
jees. ite ainakin (toivottavasti) pääsisin tuonne. Tuota ryhmätyöskentelyä hieman rajoittaa se et ihmiset asuu eri paikkakunnilla. Mutta puhelin ja irc on keksitty :P

Ja jos saatais se yhdistys ensin pystyyn niin sit ehtii kyl kattoon sitä muuta sen jälkeen.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 22.10.2006 22:48
Lainaus: Siikakala Ja jos saatais se yhdistys ensin pystyyn niin sit ehtii kyl kattoon sitä muuta sen jälkeen.

Juu siitä voitais lähtee liikkeelle....
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.10.2006 23:37
En usko, ettei olisi ihan hirveä este, jos kukaan ei tietäisikään mitään esim. dj:nä olemisesta. Tai siis ei olisi mitään aiempaa kokemusta. Nämä asiat voi nääs oppia kysymällä joltain kokeneemmalta.

Lainaus: Ninni uulis olevan jo jotain konkreettista eikä vaan ajatuksia ja ideoita paperilla. KUKA KANNATTAA TÄLLAISTA TOIMINTATAPAA?????

*nostaa tassun ylös*

Pelkkää suuta soittamalla ei asiat etene, se on todettu vähän turhan usein.
Kirjoittanut: Siikakala (Jäsen)
 • #20
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 23.10.2006 00:20
Niin siis jos toi edellinen viestini ilmaisi asian epäselvästi niin...

Lainaus: Ninni KUKA KANNATTAA TÄLLAISTA TOIMINTATAPAA?????


*nostaa myöskin tassun ylös*

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit