Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: kismet (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.05.2007 14:03

Lainaus: Necrophile

Tervetuloa uusi jäsen kismet ^ ^
Toivottavasti viihdyt voorumilla.


Kiitos, kiitos. Tackar och pockar. Minä yleensä koen itseni näkymättömäksi niin kiva et joku huomaa. : ) Tai no ihmisten ilmoilla liikkuessa kyllä huomataan mun tukan takia - siitä vaan pakko jo luopua mitä pikimmiten. Niisk.
En yleensä harrasta mitään netin foorumeita tahi nettiä ylipäänsä. Joskus oon vilkaissut hevostallit.netiä ja voi kamalaa!?! Siis vaikka "seniorit" niin miten törkeetä ja töykeää siellä kirjoitetaan toisista ja toisille. Hui. Pelkkä vilkaisu sai minut välttämään kaikkia keskustelufoorumeita. Ainakin etten itse uskaltaisi mitään skriivata. Mutta nyt otin hirveä sarvesta ja pässiä munaskuista ja kokeilen nyt tätä foorumia.
Kirjoittanut: kismet (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.05.2007 14:09
Heips Obscure! Kiva et muitakin susirajalta. Ja minä myös tunnustan useamman kuukauden täällä taustalla haamuilleeni - uskaltamatta oikein mitään huikkasta.
Mua kans kiinnostaa hiukka anime, manga jne. Ja ne cosplay-jutut! En kyllä ole sen enemmin perehtynyt aiheeseen. Kiinnostusta vaan löytyisi. Hmm, tarkoitetaanko animella vaan Japanissa tehtyjä piirrettyjä, vai voiko ajatella esim. Tim Burtonin Corpse Briden ja Nightmare Before Xmasin jonkin sortin animeksi? En ole noitaKAAN leffoja nähnyt, mutta oon mm. sisustanut kotiamme niistä otetuilla kuvilla. Yksi on ulko-ovessa pelottamassa jehovantodistajia ym. hihhuleita... Kjeh.
Kirjoittanut: Irodorareta (Aktiivi)
 • #353
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 22.05.2007 14:17
Olen tyttö (tai nainen, ihan sama) Kuopiosta. Harrastan sellon soittoa ja tarinoiden ja runojen kirjoittamista. Kuuntelen mm. 69 eyesiä, Type O Negativea, Sisters of Mercya ja Stam1naa.
Kirjoittanut: nocturnal_chimaira (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.05.2007 16:29
miun exä oli kuopiosta..
nyt tulee väkisinkin hiuka pahoja muistoja sielt
Kirjoittanut: tamashii (Jäsen)
 • #355
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.05.2007 23:07

Lainaus: kismet

Tim Burtonin Corpse Briden ja Nightmare Before Xmasin jonkin sortin animeksi? En ole noitaKAAN leffoja nähnyt, mutta oon mm. sisustanut kotiamme niistä otetuilla kuvilla.Itse olen Viimeinkin nähnyt kyseiset leffat
Menihän niihin vähän aikaa, mutta nähty viimeinkin. Itsekkin on tullut koristeltua leffan aiheisilla kuvilla. Kamera kännykälläkin on otettu kuva ja laitettu taustakuvaksi
Ei sit sen enempää (turha juttu )
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • #356
 • • Muokkasi: M Chaosbreather
 • Lähetetty: 23.05.2007 07:48

Lainaus: kismet

Kiinnostusta vaan löytyisi. Hmm, tarkoitetaanko animella vaan Japanissa tehtyjä piirrettyjä, vai voiko ajatella esim. Tim Burtonin Corpse Briden ja Nightmare Before Xmasin jonkin sortin animeksi?Manga on japania tarkottaen sarjakuvaa ja Japanin ulkopuolella tarkoitetaan japanilaista sarjakuvaa, jota lueataan ns. väärinpäin. Tuota tyyliä jos lainaa mm. elf questissä mutta tekijä on amerikkalainen tai eurooppalainen niin se luokitellaan enemmän pseudomangaksi. Japanilaisillehan manga on arkipäiväistä viihdettä kuin meille se on vielä lasten kengissä ja on eksoottista ja erikoista.

Kun taas animea tarkoittaa japanilaista animaatiota. Japanissa kaikkea animaatiota tarkoitetaan anime-sanalla. Joten Corpse Bride ja NBC ovat amerikkalaista muovailuvaha animaatiota. Yleensähän anime piirretään ja montelta aloittelijalta saattaa jäädä perusilmeet/tunneilmaisut hämäräksi. mm. nosebleed (jossa on jo juttua tuolla manga ja anime-osiossa, jonne tämä miltei kuuluisi mutta aihe kerta noistettiin tuossa esille) ja animellehan on taas noita gendrejä (seikkailu, scifi, rakkaustarinat, komedia, lastentarinat, keskiaikainen fantasia) ja näille on sitten oma kohdeyleisönsä. Niin kuin muissakin kaupallisissa tuotteissa.

Ja nuohan ovat ihan taidemuotoja Voi kuviksenopettajalle sanoa jos tulee jotain vastaväitteitä.
Kirjoittanut: kismet (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.05.2007 10:24

Lainaus: tamashii

Kamera kännykälläkin on otettu kuva ja laitettu taustakuvaksi


Minulla myös taustakuva corpse bridesta - tyttö ja poika ja kaunis kuutamo. Wie schön...
Kirjoittanut: MariaAntoinette (Jäsen)
 • #358
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 23.05.2007 19:14

Lainaus: poison

Lainaus: MariaAntoinette

Mau!


Onko kissoja ?


En omista, olen vain itse sellainen
Kirjoittanut: Raven (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.05.2007 00:46
Heips!Ajattelin kertoa tähän alkuun ihan perustietoa itsestäni.Olen 19-vuotias naispuolinen gootti.Lempibändini on Dimmu Borgir, mutta kuuntelen metallia aikalailla laidasta laitaan, toisinaan myös joitain techno kipaleita, jos sile tuulelle eksyn.Rakastan Sci-Fi-leffoja ja tv-sarjoja, jostain syystä myös sarjaa nimeltä N.C.I.S. rikostutkijat.Olen hyvin taiteellinen ja viihdyn myös omissa "pilvilinnoissani" melko hyvin.Luonteeltani olen avoin,rehellinen,kärsivällinen,energinen ja huumorintajuinen (huumorintajuni tosin on melko sarkastinen ja musta).Pelaan usein roolipelejä kuten Final Fantasy.Eläinsuosikkejani ovat KORPIT,kissat,kärmeet,lepakot...Minua kiinnostavat myös lävistykset ja tatuoinnit kohtuullisen paljon, vakkei itselläni olekaan vielä tatskoja ja minulta löytyy vasta 1 huulilävistys, kulmakorukin tosin oli mutta se kasvoi valitettavasti ulos enkä ole "ehtinyt" vielä uusia sitä.No eiköhän tämä riitä alkuun...
Kirjoittanut: nocturnal_chimaira (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.05.2007 19:44
aika mielenkiintosta..
kissaihmine
kirjaimellisesti

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit