Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Kengät (2) - Sivu 92

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kengät (2)

Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.01.2010 15:43

Lainaus: DeadlyNightshade

Paksu korko antaa tukevuutta ja maan kylmyys ei pääse paksun pohjan läpi.

Tämä on ihan totta kyllä. Tallikengissä (talvikäyttöön, lämmin vuori) on huomannut hyvin, vaikka on villasukatkin jalassa, niin silti varpaat alkaa palella suht helposti. Slusheissa, jossa pohjaa myös vähän enemmän, ei ikinä ole palellu vaikka olisi vain ohuempikin sukka.
Ja sekin on totta ettei ole goottikengissä pahemmin varsinaisia talvikenkiä tarjolla, mutta tarkoituksena olisi löytää jotkut hieman kestävämmät kivat peruspopot kuin Demoniat. Demonioista kyllä kuolaan myös yksiä Gothika-saappaita joissa olisi hieman matalampi korko kuin Slusheissa.

muoks. pien ajatuskatkos...

Lainaus: Faith Black

Eli vastalause!

Heh. Noo, minen voi sille mitään etten vaan tykkää kuin harvoista kengistä, sama juttu housujen kanssa. Pitää olla juuri tietynmalliset ja -laiset, muuten ei kelpaa. Tämä tuottaa ongelmia kyllä ja välillä kyllä ärsyttää miksi pitää olla niin kranttu, helpommalla pääsisi kun vähän antaisi periksi jossain.:/
Kirjoittanut: kannuskäsi (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.01.2010 17:06

Lainaus: DeadlyNightshade

Harvemmin tuppaa nimittäin näissä "goottikengissä" olemaan kovinkaan lämpöisiä malleja

Kenkiin kun vaihtaa talveksi jotkut thermo- tai lämpöpohjalliset, jopas on goottikengissäkin paljon mukavampaa tepastella talvipakkasilla. Pitäis löytyä lähes joka marketista muutamalla eurolla.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #913
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • • Muokkasi: DeadlyNightshade
 • Lähetetty: 25.01.2010 19:12

Lainaus: Malys_

Gothika-saappaita


Omat Gothika-200 -mallin saappaat ovat juurikin ne talvikengät, joista olen tässä puhunut. Ulkonäkö ja kävelymukavuus ovat omaa luokkaansa, mutta noita on joutunut koron sisätuen katkeamisen takia juoksuttamaan suutarillakin.. Ovat kuitenkin tämän talven kestäneet hajoamatta. Tosin pohja on halkeamassa. Kiitos demonia. :P

Jälleen kerran; sitten kun olen rikas ostan kengät pennangalanilta. Thnx.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.01.2010 19:20
Mie tässä metsästän sinisiä avokkaita tai muita hienon mallisia kenkiä YO-juhliin, saa ehdotella jotain kohtuu hintasia tai muuten vaan nättejä punasia tai mustia korkokenkiä : P

Mekko on tämän tyylinen, mutta itsetehty ja mustavalkoista liituraitaa ja hieman pidempi helmainen.
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #915
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.02.2010 15:00
Nämä tuli mieleen, mutta en tiedä onko ollenkaan sopivat/ haetko tällaista. Ihastuin itse.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #916
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 07.02.2010 15:04
No niin. Kivat saappaani ovat antamassa periksi. Korko heiluu ja pohjat ovat halki; mitäs tässä enää tekee. Voi hemmetti, pitää kai alkaa säästämään että saa uudet saappaat. Sama tilata kalliimmalla pennangalanilta kuin ostaa paskat Demoniat, jotka kestävät alle vuoden.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.02.2010 15:23

Lainaus: Marraskuu

mutta en tiedä onko ollenkaan sopivat


Hmmm kyllä viehkot, mutta joyboots ._. Pahoja kokemuksia :s

Mie ostin tässä saapikkaat itselleni, löysin alennusmyynnistä tarjoustalosta aitoa nahkaa olevat korkeakorkoiset karvavuoritetut kengät : ) hintaa 15e ja ovat tyylikkäät (sekä mukavat). Olen koko talven joitakin tuollaisia etsinyt ja nyt löytyi.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.02.2010 15:43

Lainaus: DeadlyNightshade

Sama tilata kalliimmalla pennangalanilta kuin ostaa paskat Demoniat, jotka kestävät alle vuoden.

Niinpä. Eipä ne Pennan kengät kuitenka niin paljon kalliimmat ole Demonioihin verrattuna jos kestäisivät edes vähän pidempään...
Oi miksi, miksi Demoniat on niin huonoa tekoa!?

Ai niin ja tää osti nyt sitten NR Classic Lady Bootsit hajonneiden arkikenkien tilalle. Ei ehkä kaikkein siroimmat, mutta hienot ne on silti ja menee arkikuteitten kans paremmin kuin hyvin. Miii likes!
Ja seuraavaksi voisikin sitten kesäpopottimia katsella Pennalta kun nämä mokomat jäivät mieleen kummittelemaan. Tuo korko vaan on aika yäk-mallinen omaan silmään mutta jospa siihenkin tottuu..hm..:/
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.02.2010 16:03

Lainaus: Malys_

korko vaan on aika yäk-mallinen omaan silmään mutta jospa siihenkin tottuu


En edes muista kuinka monta vuotta sitten olen nähnyt Pennan palikkakoron ensimmäistä kertaa (varmasti mennään lähemmäs kymmentä...) ja silti se on yhä edelleen yök. Omasta kokemuksesta voi sanoa siis että ei totu!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 09.02.2010 16:57

Lainaus: SirMarylee

Hmmm kyllä viehkot, mutta joyboots ._. Pahoja kokemuksia :s

Jees, tämä on aika harmillista, mutta totta. Tuolta goottikauppojen luettelosta löytyy aika pitkä lista asiakkaiden kokemuksia JoyBootsin kanssa asioimisesta. Suosittelen tutustumaan niihin.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit