Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

JoyBoots.fi

Tällä yrityksellä (JoyBoots.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

JoyBoots.fi

  • Joyboots.fi-verkkokenkäkauppa tarjoaa yli 3000 tuotteen valikoimallaan sopivia tuotteita myös gooteille. Yrityksellä on Raisiossa varastotilojensa yhteydessä pieni noutomyymälä, josta löytyy sekä hajokokoja että -malleja. Varastomyynti on avoinna arkisin klo 12–16 ja se sijaitsee osoitteesssa Tanhukatu 2 (FilmTownin rakennus, noin 500 metriä Raision keskustasta Naantaliin päin).
  • Nettikenkäkauppa JoyBoots.fi:n kotisivut sijaitsevat osoitteessa www.joyboots.fi.

Kolossaalinen nettikenkäkauppa JoyBoots.fi sisältää yli 3000 tuotteen suuruisen kenkävalikoiman. Katalogi käsittää niin korko- kuin juhlakengät, nilkkasaappaat, polvisaappaat, reisisaappaat kuin myös varsinaiset goottikengätkin. JoyBoots.fi:n tuotteisiin kuuluu lisäksi useita erilaisia käsilaukkuja (mm. fetish body –laukut ja gootti–, punk- ja goottilolita-aiheiset laukut). Yrityksen nettikaupassa on edustettuna ainakin sellaisia tuotemerkkejä kuin Devious, Demonia, Lucious, Funtasma ja Pleaser. Kenkäkaupan hyllyiltä löytyy luonnollisesti kenkien lisäksi myös kenkätarvikkeet. Firman sivuilla sijaitsee kenkäaiheinen kuvagalleria osiossa “Kuvat”. Yrityksen nettisivuilla on tällä hetkellä avoinna kilpailu, jossa arvotaan yhteensä 250 euron arvosta lahjakortteja.

Tilattaessa tuotteita JoyBoots.fi-verkkokaupasta voidaan tuotteet maksaa alla listattujen verkkopankkien kautta, sekä Visa- ja MasterCard-luottokorteilla ja Visa Electronilla. Tuotteet toimitetaan postitse. Asiakaspalautusta varten asiakkaan tulee säilyttää oskokuitti tai kopio laskusta. Käyttämättömillä tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteet voi tilata postipakettina, jolloin toimituskulut ovat 9,9 € tai suoraan kotiovelle toimitettuna hintaan 11,9 euroa riippumatta tuotteiden lukumäärästä. Huom. Yli 150 euron arvoiset tilaukset postitetaan ilman toimituskuluja.

Tuotteet voi maksaa seuraavien verkkopankkien kautta

  • Nordea
  • Sampo
  • Osuuspankki
  • Säästöpankki

Tuotteiden toimitusaika

JoyBoots.fi kertoo toimittavansa tilatut tavarat normaalisti noin 14–18 arkipäivän toimitusajalla. Mikäli tilattujen tuotteiden toimitusajat ovat suuremmat, tullaan siitä ilmoittamaan asiakkaalle sähköpostitse.

Raision varastomyynti

  • Varastomyynti on avoinna arkisin kello 12-16.
  • Myymälä sijaitsee osoitteessa Tanhukatu 2, Raisio.

Kommentit

Julkaisu JoyBoots.fi on saanut yhteensä 40 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

tellu 25. päivä helmikuuta 2008

En suosittele tästä liikkestä ostamaan mitään jos ei halua menettää rahojaan!

Jaana 04. päivä maaliskuuta 2008

Olen tyytyväinen tilaaja. Jo kolme kertaa olen tilannut ja aina on tullut se mitä olen maksanut.

Tiia 02. päivä toukokuuta 2008

Hyvin toimi, tilaan täältä jatkossakin. Sähköpostiin lähetteen jopa postin seurantakoodi ilman mitään erillisiä pyyntöjä. Suosittelen myös muille +++++

-R- 11. päivä kesäkuuta 2008

En suosittele. Toiminta vaikuttaa hyvin epäammattimaiselta ja palvelunumero on kallis. Ja maileihin ei saa vastauksia eli pakotetaan soittamaan jos kengät mielii joskus saada…

Petri 11. päivä kesäkuuta 2008

Firmahan vaikuttaa suurimmalta (katalogissa yli 3500 paria kenkiä) kenkäfriikkien paratiisilta tässä valtakunnassa, joten en usko heidän tarjoavan kovinkaan “epäammattimaista” toimintaa.

-R- 16. päivä kesäkuuta 2008

No, annan sitten uuden positiivisemman palautteen, jahka hommat alkavat toimia ja kengät löytävät tiensä jalkoihini. Mieluusti haluan uskoa vain hyvää.

-R- 18. päivä elokuuta 2008

No vihdoinkin! Eikä koskaan uudestaan enää.

Petri 23. päivä elokuuta 2008

Ahaa, menikö siis tilattujen tavaroiden saamisessa oikeasti hieman yli kuukausi? Ainakin näin noiden tänne lähettämiesi kommenttien päivämäärien perusteella vaikuttaa… JoyBoots.fi kertoo kotisivuillaan sen tuotteissa olevan normaalisti 14-18 vuorokauden toimitusaika, mutta mikäli toimittaminen venähtää JoyBootsista riippumattomista syistä johtuen, siitä ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostin välityksellä.

Jari 23. päivä elokuuta 2008

Joo mäki odotan postia JoyBootsilta ja siin on nyt menny melkee kuukaus eikä sielt kyllä ole mitään tullu sähköpostiin.. odotetaan pienellä jännityksellä että pitääkö mun laittaa sinne kuitti että tällanen on ja odotan…

-R- 26. päivä elokuuta 2008

No siis pari kuukautta meni ja yhtään mailia en saanut viivästymisestä. En saanut myöskään vastauksia maileihini, joita lähetin ainakin viisi. Laskutuksen kanssa oli pahoja ongelmia myöskin.

Kaverin maksettu tilaus ei koskaan saapunut, joten hän odottelee nyt yhä rahoja takaisin tililleen. Ja hän hoiti asiaansa kalliin puhelinpalvelunumeron kautta monta kertaa, tuloksetta. En tiedä, millaiset tämän firman toimintaperiaatteet oikein ovat, mutta henkilökohtaisesti en enää asioi täällä.

-L- 22. päivä lokakuuta 2008

En enää asioi ko. liikkeessä. Toimittavat ainoastaan osan tilatuista tuotteista ja sitten saa odotella jälkitoimitusta loppuelämän jollei aktiivisesti kysele perään. Sähköpostiviesteihin eivät vastaa eikä oikein puhelimitsekaan tahdo saada kiinni. Erittäin huonoa palvelua! Tälläkin kertaa odottelen kenkiä kohta jo kolmatta viikkoa vaikka piti olla heti varastosta toimitus. Toivottavasti saan kengät tai rahat takas joku päivä, jos ei muuten niin vaikkapa sitten käräjillä.

Ei onnellinen tilaaja 02. päivä joulukuuta 2008

Firmassa ei kaikki ole kohdallaan.. tilasin tuotteen neljä kuukautta sitten. Nyt olen niiltä saanut kahdesti epämääräisiä vastauksia joista viimeisimmän kuukausi sitten. Rahat luvattiin palauttaa koska tuote oli loppunut mutta enää eivät vastaa edes puheluihin saati sitten sähköpostiin.
Kuluttaja-asiamies hoitaa tätä asiaa joten älkää tilatko tästä kaupasta ellette halua menettää rahoja

Lilia 18. päivä tammikuuta 2009

Kerran tilasin (viime syksy) ‘heti toimitus’-alekengät ja luvatusti tulivat parissa päivässä.

Lilia 26. päivä tammikuuta 2009

Jälleen tilasin ‘heti toimitus’-aletuotteen ja tuli ajallaan.

BronzeRain 17. päivä helmikuuta 2009

Olen tilannut kahdesti, ensimmäisellä kerralla tulivat hieman myöhässä, tosin johtuen postin hidastelusta. Toisella kerralla tilasin heti toimitus- tuotteen, ja tulivat luvatussa ajassa, täysin ongelmitta.

Posliinisydän 30. päivä kesäkuuta 2009

Ihania kenkiä on, mutta en välttämättä uskalla tilata näitten kommenttejen takia \,,/

Kuluttajaneuvoja auttoi 07. päivä elokuuta 2009

Täällä yks, joka ei älynny googlettaa firmaa ennen ku tilasin saappaat, joita olin kauan kuolannu, ainaki vuoden. Nyt kun olin rahoissani ja kokojakin oli tullu lisää, laitoin innoissaan tilauksen menemään. N. 14pvän päästä tuli seurantakoodi niinkuin pitikin ja kävin innoissaan postilta kyseleen kenkiä parina päivänä. Sitten kun ei viikonkaan päästä ollu tullu lappua paketista, kyselin firmalta sähköpostilla, että mitä ihmettä kengät jumii Turussa. En silloin vielä tajunnut, että se oli vain ennakkoilmoitus, että paketin PITÄIS olla menossa postille.

Kun reilu kuukausi oli kulunut kenkien muka postiin viemisestä, soitin postiin ja selvittivät, ettei mitään pakettia postilla ole. Otin kuluttajaneuvojaan yhteyttä, joka aikoi selvittää tapahtunutta ja sanoi, että hyvä kun netissä kirjoitellaan huijausfirmoista.

Kuluttajaneuvojalle soitin siis tän viikon maanantaina, tänään oli tullu Joybootsilta sähköposti, että hyvitys on maksettu tilille, että tilauksessa oli tapahtunut joku virhe muka…. Mikä virhe lie, kun ei enää sähköposteihinkaan vastattu, kun kyselin kenkien tai rahojen perään….

Eli kenkiä en koskaan ole nähnykään, rahat sain onneksi 2kk reissussa olon jälkeen!

H 03. päivä lokakuuta 2009

Kerran olen yrittänyt sivustolta tilata kenkiä itselleni, huonoin menestyksin.
Internetin kautta yritin tilata, mutta tilaus ei mennyt perille. Seuraavaksi kokeilin puhelimitse tilata, mutta vaikka kuinka soittelin jopa 2 viikon ajan, ei koskaan vastattu. Kyselin asiasta sähköpostilla, mutta vieläkään (2kk jälkeenpäin) ei ole vastausta saapunut.

Petri 03. päivä lokakuuta 2009

Kuulostaapa hankalalta! Ihme jos on tosiaan näin paljon huonohkoja kokemuksia tästä firmasta, etenkin kun samaan aikaan putiikin tuotevalikoima on noin suuri ja suosittu.

Ellyria 10. päivä joulukuuta 2009

Monta kertaa itsekin olen tilannut ko. firmalta kenkiä ja hyvin on sujunut, viimeiseen tilaukseen asti. Lokakuun alussa tilasin kengät enkä vieläkään ole niitä saanut. Reilu kuukausi sitten lupailtiin että reilun viikon vielä joutuisin odottamaan. Sen jälkeen olen kahdesti laittanut sähköpostia eikä mitään vastausta, ei asiakaspalvelunumeroonkaan. Olen todella pettynyt ja vihainen tällaiseen toimintaan. En taida enää tulevaisuudessa tilata Joybootsilta. Täytyy kai kohta ottaa kuluttaja-asiamieheen yhteyttä että joskus vielä tässä elämässä saan kengät tai rahani takaisin.

pipau 21. päivä joulukuuta 2009

Huhhuh! Onneksi en ole tilannut tästä kaupasta mitään vaik miel on tehny. ..ja en varmana tilaisi mitään kyseisestä puljusta vaikka sillä mainosbannereita on useilla sivuilla!

Hanski 21. päivä joulukuuta 2009

Älä tilaa tästä liikkkeestä yhtään mitään! Jopa USA:sta tilatut tuotteet tulevat nopeammin kuin tästä “suomalaisesta” firmasta.

Nimimerkki: Neljä viikkoa saappaitaan odottanut…

Anna 17. päivä kesäkuuta 2010

Tästä firmasta ei kannata kenkiä tilata. Tuotteet eivät tule perille sovitussa ajassa. Eivät vastaa puhelimeen eivätkä sähköpostiin. Ja kun tuote tulee se on väärä. Heiltä ei myöskään saa rahoja takaisin.

Tiina 07. päivä heinäkuuta 2010

Minäkään en suosittele tilaamaan mitään tästä yrityksestä. Asiakaspalveluun ei saa yhteyttä puhelimitse ja se sulkeutuukin ennen ilmoitettua ajankohtaa. Rahoja ei saa millään takaisin. Nyt olen tehnyt heidän toiminnastaan valituksen, johon heillä on vastausaikaa 2 viikkoa. Sen jälkeen olen uudelleen yhteydessä kuluttajaneuvojaan. Myös verottajaa kiinnostaa varmasti tällainen toiminta.

Anna 08. päivä heinäkuuta 2010

Itse tilasin 3 paria kenkiä 31.3., tuotteet saapuivat minulle 26.4. .Laitoin asiakaspalautuksena menemään yhden kenkäparin heti 27.4.. Reilu viikko sitten otin kuluttaja-asiamieheen yhteyttä kun rahapalautusta en ole saanut vielä tähän päivään mennessä. Sähköposteihin firmassa ei vastata eikä myöskään puhelimeen. Nyt reilu viikko vielä firmalla aikaa sumplia tämä asia. Kuluttaja-asiamies ei ole myöskään saanut yhteyttä ko. firmaan. Jos ei rahoja tule piakkoin tilille niin meen laittamaan asian poliisille eteenpäin vietäväksi. Viisaana skannasin pdf-tiedostoiksi firmalta tulleen lähetteen ja asiakaspalautuskaavakkeen, lisäksi postin kuitti löytyy kanssa,että palautus on lähtenyt. Onko kukaan muu ottanut poliisiin yhteyttä asian tiimoilta?

Tuotteet on muuten ollut hyviä, mutta jotain niillä on pielessä ja pahasti. Firman toimintaperiaate ei kulje niinkuin pitäisi. Onneksi noita “Pleaser”-kenkiä löytyy muualtakin ja luotettavammilta toimittajilta.

mimmu 20. päivä heinäkuuta 2010

Minullakin on nyt se JOYBOOTS ns. heidän tilausaikansa täynnä,kengät siellä jo toista kuukautta eikä mitään ole kuulunut. MInne voisi otta yhtyttä kun en ole saanut kenkiä??

Jani 22. päivä heinäkuuta 2010

Ko. firma mainosti aikoinaan sellaisessa verkostossa kuin TradeDoubler. Mainosten julkaisijat ovat odottaneet rahojansa mainostennäyttämisestä jo useita kuukausia jopa vuoden. Kyseistä firmaa on vaikea tavoittaa ja heitä ei näytä kiinnostavan asiakkaiden tilaukset vaan raha. Oletteko nähneet muiden kauppojen sivulla mainoksia?

Tiina T. 03. päivä syyskuuta 2010

Joyboots verkkokaupasta varoitan kaikkia, tilasin 3kk sitten ennakkomaksulla, mitään ei kuulunut, ei toimittanut tuotetta ja asiakaspalvelussa ei puhelinnumero tai maili vastaa. Jälkeenpäin tutkittuani vastaavia kokemuksia erittäin monilla (keskustelupalstat täynnä). Todella epärehellistä toimintaa joka omalla kohdalla johtaa kuluttaja-asiamiehelle ja poliisin pakeille. Pitäkää varanne, vaikka ei suomalaisesta kaupasta olisi tällaista uskonut… Kannattaa soittaa vaikka ennen tilausta ko. yrityksen asiakaspalvelunumeroon niin voitte todeta palvelun tason (ei vastaa puhelimeen)

Mina 06. päivä syyskuuta 2010

Täälläkin todella huonoja kokemuksia joybootsista.. Ekalla kerralla kengät tulivat hyvin, ei mitään ongelmia, seuraavalla kerralla odottelin kuutisen viikkoa, posti oli muka hukannut kengät, tulivat sitten loppupeleissä viikon päästä raivokohtauksestani, kolmannet kengät tulivat ok, palautin, odottelin palautuksesta kenkäsiä takaisin 14 viikkoa ennenkuin lopetin laskemisen, tästä meni vielä kauan ennenkuin kengät loppujenlopuksi minulla olivat. Tällä välillä usea soitto sekä ystävällinen sähköposti, joihin vastattiin milloin mitäkin, kengät loppuneet, tjsp. Sain kengät laskulla, jota en kyllä ole vielä vuodenkaan jälkeen maksanut, enkä maksakaan.

pöö 01. päivä helmikuuta 2011

hei toimiiks toi asiakaspalvelupuhelin 0290009112???

kaamos 10. päivä helmikuuta 2011

VAROITUS!
tästä firmasta ei kannata tilata mitään, itselläni siitä pahoja kokemuksia. tilasin joybootsilta marraskuussa 2009 itselleni kauniit demonain saappaat. toimitus alkoi kuitenkin venymään ja aloin kyselemään kenkiä. niitä ei ollut koskaan edes lähetetty! otin yhteyttä kuluttaja-asiamieheen joka on nyt selvittänyt asiaa vuoden. tänään sain tietää, että joyboots on kuulemma hakeutunut konkurssiin jo vuodesta 2008 asti ja yritys on kokonaan rahaton, enkä luultavasti sen takia saa rahojani ollenkaan takaisin… suosittelen lämpimästi, että jätätte kaikki tilaamisen tästä firmasta!

goottityttö, joka jäi ilman kauniita kenkiään

JOYBOOTS LOPETTAA 1.3.2011!! 01. päivä maaliskuuta 2011

Verkkokauppa on nyt kuitenkin suljettu toistaiseksi 1.3.2011 alkaen, ja etsimme liiketoiminnalle jatkajaa. Omistajien nykytilanteesta ja toimintamallistamme johtuen on kaupan toiminnan pyörittäminen tullut ajankäytöllisesti liian vaikeaksi, ja tämä on valitettavasti heijastunut myös parin viimeisen kuukauden aikana teihin asiakkaisiin. Pahoittelemme kaikille mahdollisesti aiheutunutta vaivaa ja harmia, ja pyydämme teiltä nyt hieman kärsivällisyyttä jotta saamme hoidettua loput tilaukset asiakkaille ja selvitettyä mahdolliset muut epäselvät tilauksiin liittyvät asiat. Kaikki 28.2.2011 mennessä tulleet tilaukset toimitetaan, ja lähetämme kaikille tilauksen tehneille toimitusta odottavilla huomisen aikana tiedon toimitusajasta. Mikäli teillä on tilauksiinne liittyviä asiota tai kysyttävää, laittakaa siitä viestiä asiakaspalveluumme joyboots@jarka.fi sekäkopio viestistä allekirjoittaneelle, jouni.wahalahti@jarka.fi

Nimierkki 08. päivä maaliskuuta 2011

Kuluttajavirastoon ja kuluttajaneuvontaan on tullut runsaasti yhteydenottoja kenkiä myyvästä Joyboots.fi:stä ja lemmikkitarvikkeita myyvästä Koiratuote.fi:stä.

Joyboots.fi- ja Koiratuote.fi -verkkokauppojen asiakkaat eivät ole saaneet etukäteen maksamiaan tilauksia luvatussa toimitusajassa. Osa asiakkaista, jotka ovat palauttaneet ostoksensa, eivät ole saaneet rahojaan takaisin. Yritysten asiakaspalvelu on vastannut asiakkaiden yhteydenottoihin kangerrellen tai ei lainkaan.

Kuluttajavirasto on lähettänyt Joyboots.fi:n taustalla olevalle Jarka Oy:lle useita muistutuksia verkkokaupan toimitusviivästyksiin liittyvistä perussäännöistä. Viimeisin kirje on palautunut takaisin, koska yrityksen postilaatikko on Itellan mukaan täynnä. Lisäksi virasto on vaatinut Jarka Oy:ltä selvitystä siitä, miten se aikoo korjata tilanteen. Yritys ei kuitenkaan ole toimittanut vastaustaan määräpäivään mennessä.

Jatkajaa 11. päivä elokuuta 2011

Olisikohan ostohalukkaita mikäli alkaisimme jatkaa näiden tuotteiden myyntiä sillä erotuksella että palveluun panostettaisiin ja tuotteetkin luonnollisesti toimitettaisiin sovitusti?

F. Riikki 11. päivä elokuuta 2011

Joo, mikäettei, jos on laaja valikoima popoja

Jatkosta 16. päivä elokuuta 2011

Mukavaa että ainakin yhdeltä kiinnostusta löytyy tälläkin foorumilla ja toivottavasti seuraan liittyy jatkossa useampikin :). Tämä on ollut itseasiassa suunnitelmissa jo hetkisen. Myymme Pleaser USA:n tuotteita toisessa EU maassa ja arviolta noin kuukauden sisään avaamme erillisen nettikaupan Suomalaisille. Tarkoitus olisi tarjota koko Pleaserin / Funtasman / Bordellon valikoima. Eli valikoimasta ei tulisi puutetta. Meillä on reipas osa malleista varastossa EU-maassa joten toimitusajatkin olisivat pääosin paljon pikaisemmat kuin esim Joybootsin, joka taisi tilata mallit suoraan rapakon takaa sitä mukaa kun tilauksia tuli. Palaan asiaan tälläkin foorumilla kun asia edistyy. Jos myös jokin yleensäkkin Joybootsissa tympi (muukin kuin se etteivät tilaukset tulleet perille), otamme mielellään vastaan ehdotuksia ja ideoita kaikilta tahoilta jotta voisimme kaupan avattua tarjota parasta mahdollista palvelua. Eli viestiä tulemaan jos ideaa löytyy :).

Mauw 16. päivä elokuuta 2011

Joo no tota olis myös kiva jos sieltä pystyis tilaamaan kenkiä postiennakolla. Sitte tosiaan ne tuotteet perille asti ja sähköpostiin ja puhelimeen vastattais..:))

Toivottavasti saatte puljun taas pystyyn.

Jaana 10. päivä tammikuuta 2012

Kirjoittelin tähän viestiketjuun taannoin että aiomme avata vastaavan kenkäkaupan Suomeen ja nyt olemme sellaisen myös avanneet aivan hiljattain. Verkkokauppamme löytyy osoitteesta www.wildshoes.fi ja ajattelin kirjoitella kaupasta tänne faktoja tiedoksi :).

Tarjoamme tällä hetkellä tilisiirron, Nordea Solo:n sekä luottokortit maksutapana, mutta laajennamme tottakai myös muihin maksutapoihin ja pyrimme saamaan pikaisesti myös postiennakkon lisättyä maksutapoihin Matkahuollon kautta.

Eli mitä tarjoamme:

- Laajan valikoiman Pleaserin, Demonian, Funtasman, Bordellon ja Deviouksen kenkiä. Jos mallia ei sivuiltamme löydy mikä kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteyttä ja tarkistamme josko saisimme sen toimitettua ja lisättyä valikoimaan.

- Maksutapoina toistaiseksi Tilisiirto sekä pankki/luottokortit ja Nordea Solo Moneybookersin maksuturvan kautta. Pyrimme laajentamaan mahdollisimman pikaisesti postiennakkoon sekä verkkopankkien maksupainikkeisiin.

- Takaamme toimitukset varmasti perille. Asiakastyytyväisyys ja asiakaspalvelu on ensisijaisen tärkeää ja pyrimme siihen että tilaaja on kaikin tavoin tyytyväinen ostokseensa ja asioimiseensa kanssamme. Postitamme pääasiassa TNT:n kirjattuina lähetyksinä jotka saapuvat kotiovelle heidän kuriirinsa toimesta. Toimitusajat vaihtelevat noin 8 arkipäiväistä 16 arkipäivään.

- Palautukset otamme tällä hetkellä vastaan Englannin varastollemme. Pian avaamme varaston myös Suomeen jolloin palautus helpottuu huomattavasti.

- Asiakaspalvelumme on auki vähintään 10.00 -16.00 joka arkipäivä sekä tämän lisäksi usein tavoitat meidät myöhemminkin toimistoaikojen ulkopuolella Live asiakaspalvelustamme (Asiakaspalvelumme kanssa voi siis keskustella suoraan sivujemme kautta).

Itsekkin kerran Joybootsin kanssa vuosia sitten tapelleena tiedän kuinka raivostuttavaa sen kaltainen toiminta voi olla, joten voit olla varma siitä että kanssamme asiointi on jotain täysin muuta :). Minuun voi olla henk koht halutessaan yhteydessä osoitteessa jaana at wildshoes.fi ja mahdolliset muut yhteystiedot löytyvät sivujemme kautta. Jos jokin pikkaisenkin epäilyttää tai ihmetyttää niin olkaa ihmeessä yhteydessä! Kaikkiin kysymyksiin vastaan myös tottakai erittäin mielelläni :).

Jaana
Wildshoes.fi

Taija 02. päivä helmikuuta 2012

Ei ainakaan Wildshoes.fi nettisut näytä toimivan mikäköhän syynä???

Siltaloppi Terttu 05. päivä heinäkuuta 2012

marraskuussa tulee kaksi vuotta kun tilasin kengät rahoja ja kenkiä ei ole näkynyt sähköposteihin ei vastata hinta oli sata euroa voinko suositella firmaa…….

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.