Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

MagaLacrima

Tällä yrityksellä (MagaLacrima) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

MagaLacrima

  • MagaLacrima valmistaa tuotteet käsityönä.
  • Verkkosivut löytyvät osoitteesta www.magalacrima.com

MagaLacriman taustalla ei ilmeisesti toimi yritys, vaan yksityishenkilö. Nettisivuilta löytyy vaatemallistoja sekä muita tuotteita (esimerkiksi painokuvioita, laukkuja, tyynyjä, rannekkeita, sisustustekstiilejä ja koruja). Verkkosivuilla on lisäksi asiakasgalleria.

MagaLacrima suunnittelee ja valmistaa myös uniikkeja tuotteita asiakkaan toivomusten mukaisesti. Käyttämättömillä tuotteilla on 2 viikon vaihto- tai palautusoikeus kuittia vastaan (ei koske uniikkeja mittatilaustuotteita). Normaalista käytöstä ja kulumisesta poikkeavissa virhetapauksissa tuotteilla on puolen vuoden takuu.

Kommentit

Julkaisu MagaLacrima on saanut yhteensä 6 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Mary 18. päivä joulukuuta 2006

Miten ihmeessä Magalacriman kohdalla sanotaan

“Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä” pallukka. Tuohan on ns. nettikauppa :o en käsitä..

Petri 18. päivä joulukuuta 2006

Oho. Se oli (epä)inhimillinen erehdys. Korjasin sen nyt. Tuo MagaLacriman shoppi on muuten ollut nyt jonkin aikaa lepotilassa — eivät ota uusia tilauksia vastaan.

onko 15. päivä elokuuta 2009

onko maga enää toiminnassa, sivuja ei ole päivitetty vuosiin enää?

Petri 15. päivä elokuuta 2009

Ei ole tietoa siitä onko tuo toiminnassa vai ei. Ainakaan uusia tilauksia ei oteta vastaan, joten tilanne on niiltä osin pysynyt samana jo parin vuoden ajan.

Maga 17. päivä marraskuuta 2009

Sivustoja päivitetään nyt paraikaa ja uudet sivustot avautuu loppuvuodesta 2009/2010 vuoden alussa.

Leviathan 12. päivä heinäkuuta 2010

Ihmeiden aika ei ole ohi jos MagaLacrima toimii taas kaikkien näiden vuosien jälkeen.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.