Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Old Raven

Tällä yrityksellä (Old Raven) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Old Raven

  • Old Raven (Ay) on kotimainen mittatilauksena vaatteita valmistava yritys.
  • Yrityksen verkkosivut sijaitsivat osoitteessa www.oldraven.net. Old Raven ei liene enää toiminnassa.

Old Raven on lopettanut tuotteidensa myynnin toistaiseksi.

Old Raven ei varsinaisesti seuraa mitään erityistä tyyliä, vaan se luo omaa silmäänsä miellyttäviä malleja. Yrityksessä toimii kolme ompelijaa.

Yrityksen nettisivuilla on katalogi, jossa esitellään korsetteja, hameita ja mekkoja, paitoja ja toppeja, housuja, valmisvaatteita jne. Valmisvaatteiden toimitusajat ovat lyhyet ja ne ovat yksittäiskappaleita. Tuotekatalogista löytyy lisäksi mm. kaulapantoja, rannekkeita, kenkiä, sukkia ja sukkahousuja.

Kommentit

Julkaisu Old Raven on saanut yhteensä 4 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Lady Catherine 16. päivä toukokuuta 2008

Kotisivut ovat tällä hetkellä suljetut.

Petri 16. päivä toukokuuta 2008

Tämä olikin odotettavissa, koska firma on viime kuukausina/vuosina tuntunut olevan vähän niin kuin haudan partaalla. On ollut heidän suunnalla vähän niiq haudanhiljaista. Nyt siellä Old Ravenin kotisivuilla kerrotaan, että “on sulkenut ovensa toistaiseksi”. Tarkoittaakohan se vain väliaikaista taukoa?

frozencorpse 17. päivä toukokuuta 2008

Joo, siellä ei tosiaa ees haluttu maksua tilauksista eikä vastattu maileihin. Ei mun mielestä ollut ollenkaa hyvä juttu, että alkoivat myymää valmistuotteita ja tekivät sen uuden sopimuksen..

Manu Vaan 23. päivä marraskuuta 2008

Niihän siinä kävikin ettei tuotteita enää täällä ole MUTTA löysin toisen jossa on samanaiheisia tuotteitea kuten saappait ja vaatteita!
firma on www.sexyheels.fi Käykää katsomassa.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.