Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Suzy Vanderbylia

Tällä yrityksellä (Suzy Vanderbylia) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Suzy Vanderbylian nettisivuista otettu kuvakaappaus.

  • Suzy Vanderbylia on perustettu Helsingissä syyskuussa 2010, ja se on keskittynyt vaihtoehtopukeutumiseen ja sen eri genreihin.
  • Suzy Vanderbylian nettisivut eivät ole enää toiminnassa. Yritys saattaa olla lopettanut toimintansa.

Suzy Vanderbylian tavoitteena on kerätä “saman katon alle” mahdollisimman laaja kirjo eri tyylilajien vaatteita ja asusteita mielenkiintoisilta valmistajilta, jotta niitä ei tarvitse metsästää ympäri maailmaa, vaan kaikki olisi tilattavissa helposti yhdestä paikasta.

Yrityksen yhteistyökumppaneita ovat mm. Enigma Fashions, Gallery Serpentine, PurPurFashion, Decadent Designs, Savage Wear, Melissa E, Dollchops Clothing, Le’LASH, Noctimania sekä FantasmAgoria. Viimeksi mainitun kautta Suzy Vanderbylia saa heidän oman mallistonsa lisäksi mm. Punk Raven –vaatteita ja asusteita. Myös Hard Leather Stuffin tuotteita tulee nettikaupan valikoimaan lisää. Valikoimasta löytyy nyt myös sekä New Rockin että PleaserUSA:n (Pleaser, Demonia, Bordello, Pin Up Couture, Funtasma, Devious, Lucious) yhteensä tuhansia jalkineita, ja uutuudet päivittyvät kauppaan sitä mukaa, kun toimittajat niitä julkaisevat. Suzy Vanderbylian korsetteja saa omilla mitoilla ja useilla materiaali- ja värivaihtoehdoilla, ja mallisto laajenee jatkuvasti.

Suzy Vanderbylia etsii uusia yhteistyökumppaneita, jotta yritys voi tarjota yhä useammalle omannäköisiä vaatteita tai ehkä jopa uusia ideoita. Pääsääntöisesti yhteistyöhön etsitään sellaisia kumppaneita ja brändejä, jotka tuovat mukanaan jotain uutta.

Asiakaspalvelu on asia, johon Suzy Vanderbylia panostaa. Yritys kertoo: Mikään kysymys tai kommentti ei ole niin vähäinen, etteikö sitä kannattaisi esittää. Haluamme kehittää kaupan valikoimaa ja palvelua koko ajan paremmaksi, joten kaikki kysymykset, kommentit tms. ovat äärimmäisen tervetulleita, ja vastaamme kaikkiin pikimmiten. Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse suzy@vanderbylia.com tai kaupan yhteydenottolomakkeen kautta.

Suzy Vanderbylia toimii tällä hetkellä vain nettikauppana. Keskustelua Suzy Vanderbyliasta käydään Gootti.netin foorumilla.

Kommentit

Julkaisu Suzy Vanderbylia on saanut yhteensä 22 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Tuula Myllynen 13. päivä lokakuuta 2010

Hei vaan!

Ahh ihanaa kun voi surutta luottaa tähän liikkeeseen:) KIITOS SUZY!!

Palaan myöhemmin ostoksille”…:)

Anna 28. päivä marraskuuta 2010

Vain ja ainoastaan hyviä kokemuksia tästä :)

Rebel1 10. päivä maaliskuuta 2011

Mutkatonta,ystävällistä ja toimivaa kaupankäyntiä.Suosittelen lämpimästi!

Mari Moskova 24. päivä elokuuta 2011

Surkea palvelu, toimitusajat venyneet mutta mitään ei kuulu. Tilasin häämekkoni täältä, ja joudun turvautumaan pukuvuokraamoon kun ei tietoa tule eikä yhteyttä oteta. En suosittele, ei voi luottaa tähän.

ozzy 29. päivä elokuuta 2011

Tilasin+maksoin yli 200 euron new rockit, heinäkuun alussa, 2 kertaa kysynyt spostitse asiasta, eikä vastausta. Oli kaupan pitäjä kyllä facebookiin joillekin vastannut, harmi saa kauppias tällä lailla huonoa mainetta…

MK 31. päivä elokuuta 2011

Kamat tilasin ja maksoin etukäteen. Tavaroita ei näy viikkojen odottelunkaan jälkeen. Eivät vastaa puhelimeen eivätkä myöskään sähköposteihin. En todellakaan suosittele!

ottopoika 15. päivä marraskuuta 2011

Mietin onko kukaan viimeaikoina tilannut ja saanut maksamansa tavarat tästä kaupasta?

Oceanborn 16. päivä marraskuuta 2011

Tilasin 6.10 kamat jotka myös maksoin. Mitään ei kuulu. Olen jättänyt neljä spostia ja kyselyn faceen. Ei vastausta. En suosittele. Otan seuraavaksi yhteyttä kuluttaja-asiamieheen.

ozzy 05. päivä joulukuuta 2011

Sain kenkäni jotka tilasin heinäkuussa.

K.K. 05. päivä joulukuuta 2011

Tilasin kesäkuussa, mutta mitään ei kuulu eikä tavaraa näy. Yhteydenottoihini ei vastata. En todella suosittele!

Cybertyty 19. päivä joulukuuta 2011

K.K. Toivottavasti et maksanut etu-käteen tuotteita :/ jos maksoit niin ota yhteyttä kuluttaja-asiamieheen! yksi syy miksi tilaan uusista liikkeistä posti-ennakolla,jos mahdollista… Ihme touha sanon minä :/

Hessu, JKL 23. päivä joulukuuta 2011

3-4 viikon toimitusaikaa luvattiin, mutta nyt ollaan viikolla 7 menossa. Ei pelkoa, että tuommosesta amatööripuljusta tilaisin enää yhtään mitään. Miettikää nyt ihmeessä tarkkaan, ennen kuin menette tilaamaan tuolta yhtään mitään!

K.K. 23. päivä joulukuuta 2011

Sain vihdoin ja viimein vastauksen sekä tilaamani tuotteet postista! Nyt olen tooodella helpottunut, sillä tuotteet vastaavat täysin odotuksiani enkä joutunut siinä mielessä lainkaan pettymään. Lisäksi sain vielä upean korvauslahjan, kun olivat ensin kysyneet toivomuksiani.

syrah 23. päivä tammikuuta 2012

Tilasin joulukuun puolessa välissä ja lisää vielä vuodenvaihteen tuntumassa ja sain kaikki vaatteet tänään, juuri sopivasti ennen syntymäpäivääni =). Tuotteet tulivat luvatussa toimitusajassa, ottaen huomioon pyhät, jotka olivat tuossa välissä. Suosittelen kyseistä kauppaa lämpimästi ja todennäköisesti tulee noista uutuuksista tilattua jotain lähiaikoina. Yhteydenpito oli erinomaista, kun toisen tilauksen tekemisessä ilmeni ongelmia.

miklaus 07. päivä helmikuuta 2012

Tilasin itse toissapäivänä vaatteita kyseisestä liikkeestä, mutta eilen kun kävin katselemassa sivuja, ne olivat menneet valkoisiksi. Myös kavereillani on sama juttu, sivut eivät yksinkertaisesti lataudu. Olen hieman huolissani kun olen jo maksanut etukäteen ja netistä löytyy näinkin paljon negatiivisia kommentteja kaupasta ;s Pitäisikö minun olla huolissani?

raato 09. päivä helmikuuta 2012

Minäkin tilasin joulukuun lopussa vaatteet eli 5 viikkoa sitten… Olen kysellyt niiden perään mutta vastausta tilauksen kulusta ei ole tullut. Nettisivut ei ilmeisesti toimi. Iso tilaus kyseessä joten pakko mennä tekemään rikosilmoitusta mikäli vaatteita ei näy

Dalia 10. päivä helmikuuta 2012

Miulla on myös huonoja kokemuksia kyseisestä kaupasta. Tilasin jo heinäkuun 4. päivä bootsit, otin yhteyttä kun kenkiä ei alkanut näkymään ja sain vastauksen sähkäriin. Siinä luvattiin, että saisin kengät seuraavalla viikolla ja että saisin vielä alennustakin. (Olin maksanut kengät etukäteen.)
Odotin viikon, ja ylikin, eikä kengistä vieläkään kuulunut. Otin taas yhteyttä, eikä kuulunut moneen viikkoon mitään. Ilmoitin asiasta kuluttajaneuvontaan ja siellä luvattiin selvittää asiaa. Vielä kerran yritin lähettää viestiä ja sitten aloin uhkailemaan kuluttajariitalautakunnalla, koska kuluttajaneuvonnassa kehotettiin viedä asiaa pidemmälle, jos ei viikon sisään kuulu mitään. Vihdoin tuli viesti myyjältä, ja siinä luki, että hän oli mukamas tehnyt jonkun virheen, ettei tilaus ollutkaan lähtenyt tulemaan Suomeen päin. Peruin tilauksen, ja ihme kyllä, sain rahat takaisin toimituskuluineen.

En tiedä mitä Suzyn sivuille nyt on tapahtunut, mutta myöskin miulla näkkyy vaan valkoisena.
Jos sieltä kuitenkin vielä joskus voi tilata jotakin, niin en todellakaan (!!!) suosittele tilaamaan mitään.

Paula 11. päivä helmikuuta 2012

Suzy Vanderbylia on LOPETTANUT TOIMINTANSA. Tilasin sieltä vaatteita, ja nyt sanovat että pitää ottaa yhteyttä verkkomaksuun että sieltä saa vaan rahat takaisin.

Rebel1 13. päivä helmikuuta 2012

Harmi,että tämäkin putiikki meni sitten nurin.Eipä tuo kauaa ehtinyt olla toiminnassakaan.Minä sain alku aikana täältä tosi hyvää palvelua ja Suzy vastasi aina heti viesteihin ja tilaus tuli ajallaan.

Suzy Vanderbylia 18. päivä helmikuuta 2012

Hei! Monet ovat tosiaan jo huomanneet, että olemme joutuneet lopettelemaan toimintaa. Varsinainen kauppa on jo kiinni, mutta huuto.netin puolella on loppuvarasto myynnissä nimimerkillä Vanderbylia. Haluan kiittää kaikkia asiakkaita; todella mukavia hetkiä mahtui tähän ajanjaksoon, ja kaupan avulla tutustuin aivan ihaniin ihmisiin.

Toimittamattomista tilauksista saa rahat takaisin ottamalla yhteyttä Suomen Verkkomaksuihin: asiakaspalvelu@verkkomaksut.fi

Jos olet valinnut maksutavaksi Klarnan, niin siinä tapauksessa ei tarvitse tehdä mitään, laskut poistetaan automaattisesti. Pahoittelen ongelmista asiakkaille aiheutunutta harmia ja toivotan kaikille mitä parhainta jatkoa!

Selene 28. päivä helmikuuta 2012

Entäpä sitten nämä tilaukset, jotka olette itse ilmoittaneet tilanneenne tavarantoimittajiltanne? Mahdatteko toimittaa niitä ollenkaan? Ja kuinka on mahdollista, ettette itse palauta rahoja toimittamattomista tilauksista? Ne kun ovat mitä ilmeisimmin yrityksenne tilille kuitenkin ilmestyneet, jos olette kerran tilanneet tuotteet tavarantoimittajiltanne.. Todella harmittaa tuollainen, kun edes sähköpostiin ei voida vastata!

normaalisti 06. päivä maaliskuuta 2012

Normaalisti kyllä palautettaisiin ihan omalle tilille automaattisesti jos yritys menee nurin, ihme toimintaa !! haiskahtaa kyllä jo aika pahalle.
Oletteko saaneet muut rahoja takaisin tota kautta?

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.