Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Anxter

Tällä yrityksellä (Anxter) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Anxter

  • Anxter on vuonna 2005 perustettu gootti-/rock-vaateliike.
  • Yrityksen nettisivut sijaitsivat aikaisemmin osoitteessa www.anxter.com, mutta ne eivät toistaiseksi ole toiminnassa.

T:mi Anxter on 15.10.2005 avattu rock-henkinen vaateliike Kankaanpäässä. Yrityksen nettisivuilta löytyy luettelo tuotemerkeistä (Alchemy, Cyberdog, Dragonfly, Funnylegs, Lip Service, Liquorbrand, Red Haze, Toxico ja Nubia/Vodabox), joiden tuotteita on myytävänä. Anxterin webbisivuilta löytyy myös kuvagalleria, jossa oletettavasti esitellään liikehuoneiston tiloja ja erilaisia tuotteita.

Kauppa sijaitsee Kankaanpäässä, osoitteessa Keskuskatu 32 ja se on avoinna tiistaista perjantaihin kello 10.00–17.30 ja lauantaisin kello 10.00–14.00.

Anxter uusi nettisivustonsa lokakuussa 2006

Uusitulta Anxterin sivustolta voi tilata tuotteita myös sähköpostitse. Postimyynnin kautta tilattavat tuotteet joko maksetaan tilisiirrolla tai postiennakolla. Postimyyntituotteiden toimitusaika riippuu varastotilanteesta — toimitusaika on kahdesta päivästä pariin viikkoon. Toimitusmaksu on alkaen 5 euroa (riippuu lähetyksen koosta ja painosta). Tilausten vahvistuksen saa aina joko sähköpostitse tai faxilla.

Tatuointeja & lävistyksiä Anxterista

Anxterissa voi ottaa myös tatuointeja ja lävistyksiä, sillä lävistäjä on paikalla joka viikkoa 1–2 päivänä ja tatuoija pääsääntöisesti kerran viikossa. Tatuointia varten peritään varausmaksu 20 euroa.

Kommentit

Julkaisu Anxter on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

nenna 11. päivä marraskuuta 2009

Hei.
Koska on tatuoija paikalla seuraavan kerran?
Kuinka pitkät on jonot?
Tarviiko varausmaksu maksaa erikseen jos tulee paikalle ja sattuu olemaan aikaa tatuoijalla tehdä kuva heti?

Lucyferia 22. päivä elokuuta 2011

vois vähitellen näitä toimintansa lopettaneita poistaa tästä listasta

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.