Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Sisukas.net

Tällä yrityksellä (Sisukas.net) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Sisukas.net

  • Sisukas.net on verkkokauppa, jossa on myynnissä lastenvaatteita ja -tarvikkeita. Tarjolla on useita eri tuotemerkkejä.
  • Yrityksen nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.sisukas.net

Sisukas.net on perustettu kesäkuussa 2006, avattu saman vuoden syyskuussa. Yritys tuo Suomeen rock-, heavy- ja goottityylisiä lastenvaatteita ja -tarvikkeita. Verkkokaupan tuotekategorioihin kuuluu mm. lasten paidat, bodyt, potkupuvut, tossut, hoitolaukut, hoitotuotteet, tutit ja makuupussit.

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteita voi tilata näppärästi verkkokaupasta käsin, jossa on luetteloitu myytävät vaatteet, asusteet ja muut tavarat. Tilaukset pyritään käsittelemään saman vuorokauden aikana kun tilaus on tehty. Tilaus lähetetään asiakkaalle kolmen arkivuorokauden kuluessa, kun maksusuoritus on vastaanotettu tai tilauksen toimitustavaksi on valittu postiennakkomaksu. Tilauksen voi hakea myös erikseen Espoosta, jolloin noutoaika on sovittava etukäteen — noudettaessa tilauksen hintaan ei lisätä toimituskuluja.

Tuotteet voi maksaa joko ennakkoon tilisiirtona, jolloin toimituskulut ovat 3,90 €. Ennakkoon maksetut tuotteet voidaan toimittaa suoraan postiovelle maksikirjeenä. Isommat paketit lähetetään tilaajan lähimpään Postin toimipisteeseen. Tuotteet voi tilata myös postiennakolla, jolloin tuotteet noudetaan Postista ja maksetaan noudettaessa. Postiennakkotilauksen toimituskulut 8,1 €.

Kaikilla Sisukas.net-verkkokaupast tilatuilla tuotteilla, paitsi hygieniatuotteilla, on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, pesemätön ja uudenveroinen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.