Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

SilverLux

Tällä yrityksellä (SilverLux) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

SilverLuxin nettisivujen etusivusta otetussa kuvakaappauksessa valkoinen tausta, jonka yläosassa harmaa liukuvärjäys. Kuvan keskellä pystypalkki, jossa SilverLuxin logo ja valokuva mustahiuksisesta naisesta. Kuvan alaosassa tekstiä ja pieniä tuoteku

  • SilverLux-korujen mallistoon kuuluu yli 300 kappaletta laadukkaita ja nikkelittömiä 925-hopeakoruja, joista etenkin SoSilver! ja Markasiittikorut ovat erityisesti gootti- ja rockhenkisten mieleen. Koruilla on yli 200 jälleenmyyjää eri puolilla Suomea.
  • SilverLux-hopeakorujen nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.silverlux.fi.

SilverLux-hopeakorujen mallistossa SoSilver! on käytetty vain hopeaa. Koruja yritys suosittelee niin arki– kuin juhlapukeutumiseenkin. SoSilver!–sarjan hopeakorut ovat pääosin joko punotussa keinonahkanyörissä, joka on pituudeltaa 42–45 cm, tai mokkaisessa nahkanauhassa. Kummassakin nyörissä on 925-hopealukko. Niissä koruisa, joissa ketju on hopeaa, ketju on joko ankkuri- tai palloketjua. SilverLuxin mallistoon kuuluvat Markasiitit sisältävät paljn yksityiskohtia, jotka ovat käsityönä tehtyjä. Mallistoon sisältyy näyttäviä koruja hopealukollisella nahkanauhalla, sekä siroja ja perinteisiä korumalleja. Yrityksen mallistoon kuuluvat myös silkkinauhakorut ja aidoilla jalokivillä koristeltuja LUX-malliston tuotteita.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.