Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Kuroi Neko Clothing

Tällä yrityksellä (Kuroi Neko Clothing) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Kuroi Neko Clothingin nettisivujen etusivusta otetussa kuvakaappauksessa valkoinen pohjaväri ja yläosassa violetinvärisiä palkkeja, joissa koristeita ja pientä pränttiä. Kuvan alaosassa kaksi pitkähiuksista naista.

  • Kuroi Neko Clothing on tamperelainen goottihenkisiäkin vaatteita myyvä yritys. Yrityksen toimitilat sijaitsevat nahka-alan tuotteita myyvän Juunappan tiloissa.
  • Firman nettikauppa löytyy osoitteesta http://kuroineko.juunappa.com.

Kuroi Neko Clothing myy verkkokaupassaan kustomoituja paitoja, huppareita ja kaulakoruja. Yrityksen tuotevalikoimaa laajennettaneen myöhemmin käsittämään myös paitoja lapsille, EkoNeko-paitoja ja printtipaitoja. Huppupaitojen toimituskulut maksavat 8 euroa, paitojen 3 € ja korujen 3 euroa lähetystä kohden. Kustomoitujen tuotteiden toimitusaika on noin kolme viikkoa, mutta printtipaidat toimitetaan jopa viikossa.

Kuroi Neko Clothing ja Juunappa sijaitsevat Tampereella osoitetessa Hatanpään Valtatie 8. Yritys pitää oviaan avoinna arkisin ajalla 10–18 ja lauantaisin aikavälillä 10–16. Kesälauantaisin liike sulkee ovensa tuntia aikaisemmin kuin normaalisti. Kuroi Neko Clothingin puhelinnumero on (03) 22 33 640. Yhteydenotot onnistuvat myös sähköpostitse — sähköpostiosoitteet ilmoitetaan yrityksen nettisivuilla.

Kommentit

Julkaisu Kuroi Neko Clothing on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Syllaboreal 16. päivä heinäkuuta 2009

Minusta kuroi neko clothingin yritysidea on todella hieno ja toimiva ^^ Vaatteetkaan eivät ole niin peruspulkkikamaa vaan siinä tuunamisessa on käytetty myös mielikuvitusta :) Yrityksen nimi vaan on hiukan outo näin suomalaiseen makuun :D

KuroiNeko 14. päivä syyskuuta 2012

Nettikauppamme on päivitetty hienoksi :) Tilaaminen on entistä helpompaa ja kaupasta löytyy kasoittain uusia tuotteita, mm. Leg Avenuen sukkia ja käsineitä, sekä käsin tehtyjä koruja. Tervetuloa ostoksille!

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.