Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Stuntman Oy

Tällä yrityksellä (Stuntman Oy) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Stuntman

  • Stuntman Oy on mikkeliläinen vaihtoehtopukeutumiseen, koruihin, nahkatuotteisiin ja bänditavaroihin erikoistunut liike, jonka nettisivuiltakin voi tilata tuotteita.
  • Yrityksen nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.stuntman.fi

Stuntman Oy on vuonna 1996 perustettu postimyyntiliike, josta on vuosien varrella kasvanut monipuolinen vaihtoehtopukeutumiseen erikoistunut myymälä ja verkkokauppa. Yrityksen nettisivuilta voi tilata tuotteita erillisen sähköisen tilauskaavakkeen avulla. Nettisivuilla ei ole automaattisesti tilauksen lopullisen hinnan laskevaa ostoskorijärjestelmää.

Stuntmanin nettisivuilta voi tilata myös Alchemy-tuotteita. Alchemy-kuvastonkin voi tilata, tosin sen hinta on 3 €. Mikäli tilattavaa Alchemy-tuotetta ei löydy suoraan Stuntmanin varastosta, joutuu Stuntman tilaamaan sen erikseen. Tällöin tuotteiden toimitusaika on 2–6 viikkoa. Alchemyn tuotekatalogista löytyy runsaasti mm. kaulakoruja, sormuksia, korvakoruja, vyön solkia sekä lompakkoja, laukkuja, nappeja ja solmioita, huiveja, julisteita, lippuja, paitoja, laseja, absintti-sarja, maljoja, taskumatteja, noppa- ja korttipelejä, pääkalloja, peilejä ja kristallipalloja.

Tilatut tuotteet toimitetaan ainoastaan postiennakolla, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että tavarat maksetaan postissa pakettia noudettaessa. Tuotteiden toimitusaika vaihtelee parista päivästä eteenpäin. Tilauksen toimituskulut on 8 euroa — minimitilausrajaa ei ole, eli em. summa lisätään kaikkiin toimituksiin.

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulisi olla käyttämätön. Palautettavissa ja vaihdettavissa tuotteissa lähetyksen mukaan olisi liitettävä selvitys asiakaspalautuksesta. Palautettavien tuotteiden paketin voi jättää postiin asiakaspalautuksena, jolloin pakettiin ei tarvitse maksaa postimaksua.

Käyntiosoite:

Stuntman Oy,
Mannerheimintie 10,
PL 36
50101 Mikkeli

Myymälän aukioloajat:

  • Arkisin kello 10.00–17.00
  • Lauantaisin kello 10.00–14.00

Kommentit

Julkaisu Stuntman Oy on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Petri 26. päivä huhtikuuta 2008

Tämä on mielestäni muuten ihan OK pulju, mutta tuotteiden toimituskulut turhan korkeat. Niin on ollut jo vuosien ajan.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.