Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Meikit.com

Tällä yrityksellä (Meikit.com) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Meikit.com

  • Competition & Sales CS Oy:n nettikauppa Meikit.com myy meikkituotteita, kuten Gothmetic-värikosmetiikkasarjaa.
  • Meikit.comin nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.meikit.com.

Gothmetic-värikosmetiikkasarja on saksalaista alkuperää. Niiden sävymaailma on saanut inspiraationsa goottien maailmasta. Gothmetic tarjoaa upeat tuotteet kaikille meikkejä rakastaville. Gothmeticin valikoimaan kuuluvat erilaiset huulikiillot, mascarat, eyelinerit, kynsilakat ja pensselit.

Meikit.com myy verkkokaupassaan Gothmeticilta muun muassa luomiväripuikkoja ja luomivärejä, rajauskyniä, meikkikynän teroittimia, puuteria, huulikiiltoa, sekä muilta valmistajilta rakennekynsitarvikkeita, ripsienpidennystuotteita, ihonhoitotuotteita, kosmetiikka-alan kirjallisuutta, jalkojenhoitoon suunniteltuja tuotteita.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.