Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Metal Store Finland

Tällä yrityksellä (Metal Store Finland) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Tummanharmaata taustaa vasten Metal Store Finland -nettikaupan etusivu, jossa erilaisia tuotekuvia ja yrityksen logo yläosassa.

  • Metal Store Finland Oy:n tuotevalikoimasta löytyy vaatteita, asusteita ja koruja miehille ja naisille.
  • Tilaukset toimitetaan kirjeenä, pakettiautomattiin tai postiin.

Metal Store Finland toimii Mustasaaresta käsin. Tällä hetkellä toimituskulu kirjelähetykselle on 2,9€, SmartPostiin toimituksen hinta on 5,9€ ja postiin toimitus 6,9€. Kanta-asiakasohjelman kultatasolle päässeille toimituskuluja ei peritä.

Metal Store Finlandin tuotekatalogista löytyy vaatteita, mukaan lukien XL+-kokoja, sekä asusteita. Asusteisiin luetaan esimerkiksi kaula- ja rannekorut, sormukset, kengät sekä vyöt. Valikoimassa on myös korsetteja, korsettitoppeja ja -mekkoja.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.