Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Sweet-Sweet

Tällä yrityksellä (Sweet-Sweet) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Sweet-Sweet

  • Seinäjoella sijaitseva Sweet-Sweet valmistaa hameita, alushameita, mekkoja ja muita asusteita.
  • Sweet-Sweetin nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.sweet-sweet-shop.com.

Sweet-Sweet on seinäjokelaisen Minna Rinta-Antilan pyörittämä “lolikauppa”, josta löytyy useita erilaisia hameita ja mekkoja. Tuotevalikoimaan kuuluu myös mm. aluhameet, olkaviitat ja chokerit. Sweet-Sweet perustettiin elokuussa 2006 ja sen omistaja valmistuu pukuompelijaksi keväällä 2009. Kaikki yrityksen tarjoamat vaatteet ovat “talon” itse suunnittelemia ja ompelemia. Sweet-Sweet toimii yhden naisen pyörityksellä. Sen tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu myös perinteisen myymälän avaaminen.

Yrityksen Y-tunnus on 2131653-0.

Tilaaminen

Tuotteita voi tilata lähettämällä tilaus sähköpostitse SS:lle. Sähköpostiviestissä on ilmoitettava tuotteen nimi tai numero, omat mitat, tuotteen väri, sekä oma nimi ja postiosoite. Parin päivän sisällä tilauksen tekemisestä tilaajalle lähetetään sähköpostiviesti, jossa kerrotaan kuinka kauan tilauksen valmistamisessa suunnilleen kestää. Kun tilatut tuotteet valmistuvat, ne maksetaan. Tilaus postitetaan asiakkaalle maksamisen jälkeen viikon sisällä. Ostoksiin lisätään postikulut, postipaketteihin lisäksi kahden euron pakkauskulut.

Sweet-Sweetin nettisivut

Yrityksen nettisivut ovat olemassa ja toiminnassa, mutta tällä hetkellä sivuston liikennerajoituksen ylityttyä sivusto sulkeutuu seuraavan kuukauden alkuun asti. Siirtokaista umpeutuu yleensä kuukauden puolen välin taituttua.

Kommentit

Julkaisu Sweet-Sweet on saanut yhteensä 18 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Lydia 16. päivä joulukuuta 2007

Miksei nettisivu toimi? Näin on ollut jo useampana kertana, kun olen yrittänyt päästä kurkkimaan valikoimaa… Vai onko vika vain minun koneessani tai ruudun tällä puolen?

Petri 17. päivä joulukuuta 2007

Ilmeisesti Sweet-Sweet on lopettanut toimintansa kun kerran sitä ei löydy YTJ:n tietopankista lainkaan. Jokainen rekisteröity yritys pitäisi löytyä Yritys- ja Yhteisötietojärjestelmästä, mutta tätä firmaa ei… Yrityksen nettisivujen domainosoitekin ehti vanhentua ja se ohjautuu aiheeseen liittymättömälle englanninkieliselle sivulle, joten poistin tästä esittelystä linkin SS:n nettisivuille.

SweetLoli 27. päivä joulukuuta 2007

Harmi, että lakkasi toimimasta=( Tietääkö kukaan jotakin toista lolitakauppaa? Jotain, joka olisi suomenkielinen/suomalainen.

yayshe 28. päivä joulukuuta 2007

Sivuilla ilmoiteltiin, että vuoden alussa avataan taas
sivut menevät toimimattomiksi liiallisen kävijämäärän vuoksi

Girls need sweets 02. päivä helmikuuta 2008

Edellisen kirjoittajan kommenttiin viitaten… Vuoden alussa avataan taas? Saisivat avata. Oli tuotteet aika nättejä. Come on, Sweets ;)

Petri 02. päivä helmikuuta 2008

Tämän firman nettisivut eivät tosiaan ole olleet ihmisten ilmoilla kuukausiin. YTJ:n tietopankistakaan en löytänyt infoa yrityksen tilasta. Saattaa olla, että Sweet Sweet on mennyt manan maille, mutta tätä en varmaksi faktaksi kehtaa väittää.

Maya 03. päivä huhtikuuta 2008

Kyllä ne sivut tomii!!! http://sweet-sweet-shop.com/ mutta ne vaan menee välillä tukkoon ison kävijämäärän vuoksi, kuulemma. Niih :—-)

Petri 03. päivä huhtikuuta 2008

OK, hienoa kun joku kävi vihdoinkin kertomassa asiain todellisen laidan. Laitankin tästä vielä sähköpostia Sweet-Sweetille ja utelen kuulumisia. Jos/Kun vastauksia saan, laitan ne tänne esittelyyn näytille.

Posliinisydän 30. päivä kesäkuuta 2009

Nii tiiättekö jotai muita loli kauppoja, ku tää? Suomalaisia siis? <3

Lore 12. päivä elokuuta 2009

Muita suomenkielisiä lolita kauppoja on esim. Pretty Pretty.

Voivoi 24. päivä elokuuta 2009

Sweet Sweet on lopettanut, sivut eivät toimi enää.

sweet lolita 28. päivä elokuuta 2009

posliinisydän tälläinen osoite on ainakin www.harajuku.fi aika uusi nettikauppa jossa lolita henkisiä vaatteita käsityönä toteutettu.

Sweet-Sweet Minna 09. päivä syyskuuta 2009

Sweet-Sweet on toiminnassa ja ottaa tilauksia vastaan. Olin hetken poissa kuvioista toisten töiden vuoksi mutta nyt kauppa on taas auki normaaliin tapaan.
-omistaja :)

N 02. päivä helmikuuta 2010

Onko SweetSweet yhä toiminnassa? Sähköpostiin ei saa yhteyttä.

- 13. päivä helmikuuta 2010

sähköpostiin ja kännykkään saa taas yhteyden.

Kokoro^^ 28. päivä maaliskuuta 2011

öö… onko siis sweet sweet toiminnassa edelleen ?? :P haluaisin tilata sieltä mekon ja essun… eli onko siltä mahdollista vieläkin tilata ?? :P

Petri 28. päivä maaliskuuta 2011

Sweet-Sweetin nettisivuilla on sähköpostiosoite, josta voi löytyä luotettavampaa tietoa kuin täältä kommenttipuolelta. ;-) Sähköpostiosoite on: people_error@luukku.com

Kokoro^^ 29. päivä maaliskuuta 2011

mutta, sähköpostita ei ole vielä ainakaan vastattu ???

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.