Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

RockGootti Oy

Tällä yrityksellä (RockGootti Oy) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

RockGootti

  • RockGootti Oy toimii vain nettikauppana. Verkkokaupan valikoimaan kuuluu miesten ja naisten goottivaatteiden lisäksi asusteet, hiuslisäkkeet ja niittituotteet.
  • RockGootin nettisivut eivät ole enää toiminnassa. Saattaa olla, ettei yrityksen toiminta enää jatku.

Turkulaisen RockGootti Oy:n verkkokaupasta voi tilata naisten ja miesten vaatteita ja asusteita sekä unisex-vaatteita (housuja, paitoja, takkeja). Verkkokaupan valikoimaan kuuluu lisäksi laajahko valikoima kenkiä, bändituotteita, laukkuja, vöitä, koruja sekä jonkin verran myös niittitavaraa (lähinnä niittirannekkeita ja -kaulapantoja). RockGootin nettikaupasta voi löytää myös tarjoustuotteita. Osa tuotteista on yksittäiskappaleita.

Tilattujen tuotteiden toimitusaika on normaalisti 3–14 työpäivää. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu tai se on tilaustavaraa, toimitusaika voi olla useampia viikkoja.

Kommentit

Julkaisu RockGootti Oy on saanut yhteensä 13 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Petri 20. päivä marraskuuta 2006

RockGootti Oy informoi verkkokauppansa etusivulla, että heidän tuotevalikoimasta löytyy turkulaisen Rendez-Vous-bändin bändipaitoja. Uutta tavaraa kerrotaan tulevan joka viikko — kannattaakin käydä kurkistelemassa uutuudet RockGootin verkkokaupasta että sen liikkeestä. Yritys tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada tarkkojakin kuvauksia ja yksityiskohtia tuotteista, jotka asiakasta kovasti kiinnostavat. Tietoja tuotteista voi kysyä joko soittamalla heille tai sitten lähettämällä suoraan sähköpostia osoitteeseen info(at)rockgootti.fi.

Petri 19. päivä tammikuuta 2008

Rockgootilla on nyt menossa joku alennuskampanja, joten kannattaa tarkastaa firman nettisivut! Myymälästä löytyy alennetuin hinnoin (osa tavaroista jopa -50%) kaikenlaista mekkoa ja hametta yms., jotka passaavat vaikkapa Wanhojen tanhuihin.

Lotta 09. päivä lokakuuta 2008

Voisiko joku laittaa tänne vähän kommenttia, että onko luotettava? Uskaltaako näiltä tilata? Olisin todella kiitollinen kun tuossa piakkoin oisi tarkoitus tuolta tilata, mutten viitsis ottaa postiennakolla kun tulee niin hirvittävät postikulut

Veera 09. päivä lokakuuta 2008

Ystäväni on RockGootissa töissä ja tiedän, että omistaja on luotettava, samoin koko yritys. :) Tilaamaan vaan! Oikein mukavia ihmisiä ovat.

Petri 09. päivä lokakuuta 2008

RockGootilla on miesten kenkiäkin ihan kiitettävästi valikoimassaan. Olen itse himoinnut jo kauan noita varsisaappaita. Samanlaisia saappaita löytyy myös Salaisen Agentin hyllyltä, mutta heillä on kovemmat hinnat kuin RockGootilla.

Lotta 12. päivä lokakuuta 2008

Kiitos kovasti!

Isabella 14. päivä lokakuuta 2008

Tilasin juuri tuolta korsetin, tarvitsi odotella vain 2 päivää ja laatu on todella hyvä. Kiitos paljon! ^^

jii 29. päivä kesäkuuta 2009

Mukavalta vaikuttivat tyypit, kun kävin ihmettelemässä ko. paikkaa. Palvelu pelasi.

Ile 04. päivä joulukuuta 2009

Hinta-laatusuhde on täysin kohdallaan. Verrattaen eräisiin muihin tämän alakulttuurin liikkeisiin, RockGootti ei tunnu ottavan kakkoslaatua valikoimaansa lainkaan. Itselleni ei ole ainakaan tullut vastaan ja olen tiukka vaatteille asettamissani standardeissa.

Tyylilajien kirjo on suurempi verrattaen moniin suurempiin goottipuljuihin. Pisteet kotiin siitä. Plus; asiakkaat pääsevät itse vaikuttamaan valikoimiin ja voivat myös esim. tilata kaupan kauta sellaisia Pleaserin kenkiä, jotka eivät valikoimaan kuulu.

Ja kyllä; minä tuen mieluusti pieniä liikkeitä. Varsinkin jos ovat yhtä ystävällishenkisiä kuin RockGootti.

acbd 12. päivä tammikuuta 2012

Tämä pulju lopettanut toimintansa, kun sivuja ei ole enää eikä löydy rekisteröitynä firmana enää mistään..

Rebel1 27. päivä maaliskuuta 2012

Aikoinaan tilasin täältä bootsit ja kaikki toimi hienosti.Nyt firma ei tosiaan taida olla enää toiminnassa,että tämänkin saisi varmaan ylläpito poistaa listauksesta,kuten muitakin kauppoja…hiukka aktiivisuutta poistoihin…pliis!

Taru 18. päivä syyskuuta 2012

Itsekin tilasin tuolta korsetin 2011 joulukuussa, ja ei ole tähänkään päivään mennessä näkynyt tilillä rahoja takaisin saati korsettia. Eli huonosti toimittu tältä yritykseltä!

Rebel1 21. päivä syyskuuta 2012

Kyllä olisi kannattanut tehdä rikosilmoitus jo aikaa sitten Taru!Ei hyödytä enää tänne kommentoida,kun yritys ei ole toiminnassa,eikä niitä rahoja muutenkaan saa tätä kautta takaisin.Ihmettelen näitä yrityksiä,siis muitakin(nimiä mainitsematta).Ensin kaikki toimii hienosti pari vuotta,sitten alkaa toiminta takkuilemaan…

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.