Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Bedlam

Tällä yrityksellä (Bedlam) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Bedlam

  • Bedlam-verkkokauppa myy käsintehtyjä rock-tyylisiä vaatteita, asusteita, sisustustuotteita ja koirien kaulapantoja osoitteessa bedlam-clothing.com. Nettisivujen lisäksi Bedlamilla on omat Facebook-sivut.
  • Tuotevalikoimassa kaikki ovat käsintehtyjä.

Valikoimassa on paitoja, mekkoja, hameita, takkeja, koirien kaulapantoja. Lisäksi nettikaupassa on omat kategoriat tarjoustuotteille ja uusille tuotteille. Nettikaupasta tilatut tuotteet toimitetaan Postin välityksellä joko kirjeenä ja postipakettina. Tilauksen koosta riippumatta toimituskulut ovat 4,9€. Erikseen sovittaessa tuotteet voi myös noutaa yrityksestä, Nilsiältä. Verkkokaupassa on nettipankkien maksupainikkeet sekä Jousto-lasku- ja -osamaksupalvelu. Bedlamin sähköpostiosoite on info@bedlam-clothing.com.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.