Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Hazard Shop

Tällä yrityksellä (Hazard Shop) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Hazard Shop

  • Hazard Tattoo & Piercingin nettikauppa Hazard Shop myy gootti-, cyber-, punk- ja rock-tyylisiä vaatteita. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa_Bat Attackin_ ja Contagious Clubwearin vaatteet ja Demonian sekä New Rockin ja Pleaserin kengät.
  • Hazardin nettikauppa osoittessa www.hazardshop.net on lopettanut toimintansa. Saattaa olla, että Hazardin yritystoimintakin on lakannut.

Maksutavat

Hazard Shop -nettikaupassa myytävät tuotteet voi maksaa Nordean, Osuuspankin, Sammon, Tapiolan, Aktian, Nooan, Paikallisosuuspankkien, Säästöpankkien, Handelsbankenin, S-Pankin ja Ålandsbankenin nettipankkitunnuksilla, sekä yleisimmillä luottokorteilla. Myös tilisiirto, osamaksu ja maksaminen laskulla onnistuu.

Toimituskulut

Toimituskulut alle 500 euron tilauksiin ovat 0,8–13,6 euron suuruiset. Yli 500 euron tilauksissa Hazard Shop maksaa toimituskulut. Postitse lähetettävien tilausten toimitusmaksut riippuvat tuotteen koosta ja painosta.

Toimitusajat

Hazard Shop pyrkii lähettämään tilatut tuotteet jo tilauspäivänä, tai viimeistään parin seuraavan arkipäivän aikana. Ennakkotilaustuotteissa tavarat toimitetaan oitis tuotteen saavuttua varastoon.

Kommentit

Julkaisu Hazard Shop on saanut yhteensä 25 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Anna 03. päivä marraskuuta 2010

Onko kellään kokemuksia tästä? Itse tein tilauksen noin kuukausi sitten, eikä tavaroita ole näkynyt. Tosin tilatessa sain ilmoituksen ovat lomalla, mutta kuinka kauan se loma oikein kestää. Olen kahdesti lähettänyt viestiä, kahta eri kautta, mutta kumpaankaan en ole saanut vastausta.
Onneksi en sentään maksanut mitään etukäteen.

Anna 24. päivä marraskuuta 2010

Elikkä sain selvyyden asioihin ja tilaamani tuotteetkin osittain, ihan hyvä heistä johtumaton syy miksi jouduin odottelemaan.

Laura 23. päivä helmikuuta 2011

6.12 tilattu tavaraa eikä ole vieläkään kuulunut.yhteydenpitokin katkesi näköjään lopullisesti.pyysin palauttamaan rahat,sitäkään eivät ole tehneet.vähän on huijattu olo

Mä 24. päivä helmikuuta 2011

Mulla oli myös tuo saapumisaika aikamoinen, useampi kuukausi, eikä viesteihin kovin helposti vastattu mut vastasivat siinä vaiheessa ku aloin “haukkumaan”. Kamat tuli muistaakseni jo viime vuoden puolella, mut laskua ei näy eikä kuulu. Ei sillä että kaipailisin ;)

Evf 01. päivä maaliskuuta 2011

14.1 tilasin tuotteet ja 20.1 tilausta aletttiin käsittelemään eikä vieläkään ole tuotteita kuulunu..3 sähköpostiviestiä olen laittanut ja ensimmäiseen on ainoastaan vastattu.. Edellispäivänä soitin sitte hazard shopin numeroon ja kyselin tilauksen tilannetta.. sanottiin että laitetaan samana päivänä sähköpostiin viesti tilanteesa, eipähän ole sitäkään näkynyt. >:G

Eve 02. päivä maaliskuuta 2011

Tuotteet tilattu joulukuussa viime vuonna ja eilen sain housut postista. Tätä ennen selitettiin, että posti oli palauttanut paketin virheellisen osoitteen takia. Kenkien osalta kauppa on purettu helmikuun puolessa välissä, mutta rahoja ei kuulu takaisin.

Kitta 03. päivä maaliskuuta 2011

Tuotteet tilattu marraskuussa. Paita + kengät. Paita tuli kohtuullisen ajan sisällä, lähetin sen kuitenkin takaisin halutakseni vaihtaa eri kokoon. Kenkiä ei sen sijaan kuulunut, maileihin vastattiin harvakseltaan ja luvattiin kyllä sitten ilmoitella, kuitenkaan infoa ei tullut ja selityksiä selityksiä sen mitä sieltä päästä vaivauduttiin joskus vastaamaan. Sitten pyysin palauttamaan rahat kun olin jo pari kk kenkiä odotellut, sillonkin veto siihen että jos haluan purkaa kaupan niin heillä on se tietty aika mitä rahat on aikaa palauttaa, kengät halusin mutta niitä kun ei tuntunut olevan olemassakaan oli ostettava tilalle toiset joten rahat tyydyin sitten ottamaan takaisin, nekään eivät tulleet silloin kuin luvattiin.
Paidan uuden koon pyytämisestä ja vanhan palauttamisesta on nyt 3,5kk eikä paitaa koskeviin tiedusteluihin ole vastattu. Oon menossa tekemään rikosilmoituksen ens viikolla, enää en jaksa kerjätä tai lähetellä ykspuolisia maileja, joista yhdestäkin tää mimmi sanoi että ei hänelle ole mitään tullut perille, kappas kun mun paljon käytetyssä mailissa ei oo mitään muita ongelmia ollut..
EN SUOSITTELE!!

Mä 03. päivä maaliskuuta 2011

Höpöhöpö, etteikö muka menis viestit perille. Mulle ainakin tulee sähköpostiin ilmotus jos viesti ei mene perille. Joka tapauksessa, tähän firmaan lähetin useamman postin, ja eka vastaus tuli kun lähetin postia sinne tattoo-puolen sähköpostiin.
Mun käsittääkseni noi Bat Attackin vermeet mitä tuolla “myydään”, on sellasia että niitä saa aina vähän odotella. Oon muualtakin tilannut niitä, ja aina on toimitus venynyt jos ko. tuotetta ei oo ollut heti varastossa. Mutta aina on tullut perille ja on aina informoitu toimitusajasta. Kannattais tänkin firman ottaa muista mallia.

Jenni 10. päivä maaliskuuta 2011

Tilasin tammikuussa hiuskuidut ja maksoin ne tilauksen yhteydessä…. Eipä ole kuituja näkynyt, eikä kukaan vastaan s.postiinkaan ja puh.nro. jonka löysin ja johon yritin soittaa on kiinni :( Sinneppä meni paljon rahaa ja vastineeksi en saanut mitään… Ei kai tässä muu auta kuin marssia poliisin luokse tekemään rikosilmoitus :((

Miau 15. päivä maaliskuuta 2011

Todella vastuutonta ja törkeää toimintaa yritykseltä. Tilasin suuren määrän tavaraa ennen joulua ja ei ole vieläkään kuulunut. Väitti myös minulle ettei viestit olleet menneet perille ja että yksi tuote olisi muka jo lähetetty. Eli siis hyvin suurella todennäköisyydellä suoranaista valehtelua asiakkaalle!
Myöhempiin posteihin ei vastattu ennen kuin lähetin virallisen valituksen kuluttajaviraston sivuilta: http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/ilmoitus/ ja vaadin rahojen palauttamista mikäli tuotteita ei saa erikseen määriteltyyn aikaan kuluessa… aika on mennyt viikkoja sitten umpeen ja eipä näy rahoja… Parin päivän sisällä otan yhteyden kuluttajavirastoon. Suosittelen muille samaa.

Petri 17. päivä maaliskuuta 2011

Hazard Shop taitaa olla yhtä epäreilu kuin JoyBoots. Näiden kokemusten perusteella ei kannata tilata tästäkään firmasta yhtään mitään.

Evf 17. päivä maaliskuuta 2011

Elikkäs Miaun rohkaisemana tein ilmoituksen kuluttajavirastoon.. toivotaan nyt että ne asiat alkaisivat siellä rullaamaan tai että saisi edes ne rahat takaisin. On kyllä suoraan sanottuna todella paskamaista tuo valehtelu.. itse soitin hazard shoppiin muutama viikko takaperin ja kysyin tilauksen tilannetta, sanottiin että laitetaan myöhemmin samana päivänä sähköpostiviestiä tilauksen tilanteesta, no eipähän sitä kuulunut. Joten laitoin viestiä puhelimeen seuraavana päivänä ja sanottiin että olivat laittaneet sähköpostiin viestin mutta oli palautunut takaisin ja tiedusteli samalla että onkohan sähköpostini täysi, muuten hyvä mutta kaikki muut viestit tulivat kyllä normaalisti shäköpostiini. ARGH

K 01. päivä huhtikuuta 2011

Mä tein ilmoituksen kuluttajasuojavirastoon jo aikaa sitten ja ottivat sieltä yhteyttä tähän Nooraan sähköpostilla. Ei oo kuulunut vastausta heille ja neuvoivat laittamaan ilmoituksen selvityksineen kuluttajariitalautakuntaan, johon tein sen ja lähetin, vielä ei oo kuulunut mitään. Vielä rikosilmotus pitäis käydä tekemässä, sen tekemisen on estänyt vaan aikataulut. Vaikka summa on pieni, niin kyllä mä ajattelen et tämmösestä epärehellisestä toiminnasta on saatava merkinnät tai jonkinlaiset sanktiot, koska muutenhan voi käyttäytyä miten vaan. Eli aion kyllä vielä vaivata poliisia, vaikka isompiakin rikoksia niillä olis selvitettävänä. Ettei pääsis huijaamaan enää muita! Toivottavasti muutkin tekee samoin!

Essi 08. päivä huhtikuuta 2011

Laitoin ennen joulua tilauksen vetämään, vielä tähänkään päivään mennessä ei ole tavaraa kuulunut, sähköposti on hiljaa yllättäen, etukäteen maksoin ja kyllä nyt vituttaa! ikinä en enää tuolta tilaa!

paula 19. päivä huhtikuuta 2011

Mä tilasin kans 19.12 2010 tuolta tavaraa ja ei kuulunut kuukauteen, kyselin asiasta ja toivoin että saisin tuotteen ystävänpäivään mennessä. Pahoittelivat tilannetta ja lupasivat kysellä maahantuojalta milloin saisivat tuotteen. kun tuotetta ei kuulunut, pyysin rahat takaisin. Lupasivat palauttaa, mut ei ole rahoja kuulnut, eikä vastattu sähköpostiin. Kuluttaja-asiamies ei ole myöskään saanut firmaan yhteyttä. Neuvoi ottamaan yhteyttä Kuluttajariitalautakuntaan, jonne pistin sähköpostia tänään… Odotellaan tilanteen kehittymistä…

Evf 02. päivä toukokuuta 2011

Sivut on nyt nähtävästi vihdoinkin suljettu, ettei kukaan erehdy enää sieltä tilailemaan.

No justiinsa. 04. päivä toukokuuta 2011

Sivutko on suljettu nyt sen takia, että kaupasta on tehty valitus? Miten mahtaa käydä oman jo lähetetyn tilauksen? Maksutavaksi oli valittu lasku ja sähköpostissa tilausvahvistus, joten nähtäväksi jää, mitä tapahtuu.
Voisivat kuitenkin ilmoitella tämmöisistä, että sivut suljetaan eikä tilauksia oteta enää vastaan, jos ongelmia on?
Tilauksen infoa odotellessa..

Evf 05. päivä toukokuuta 2011

Onko kukaan saanut kenties vielä rahojaan takaisin? Itse lähetin viime viikolla postissa lappuja riitalautakuntaan.. eli sieltä vastausta odotellessa.

svidura 24. päivä toukokuuta 2011

Tämä pulju on mennyt nurin sitten kokonaan viranomaisten puututtua asiattomaan toimintaan.
Sähköpostiosoitteet on otettu pois käytöstä eikä firman yhteystietoja löydy enää mistään.

Laura 03. päivä kesäkuuta 2011

joulukuussa tosiaan 100 eurolla tilasin eikä vieläkään mitään.hyödyttääkö edes rikosilmoituksen tekeminen?mahtaako rahoja saada koskaan takaisin?

Miau 05. päivä kesäkuuta 2011

Itse tein rikosilmoituksen reilu kuukausi sitten. En tiedä kuinka kauan tuollaisten juttujen selvittelyssä menee ja mahdollinen korvaus jäisi hamaan tulevaisuuteen jos silloinkaan… Vaikka en rahojani saisikaan olisi hieno asia, että muikki saataisiin edes jonkinlaiseen edesvastuuseen kusettamisesta. Taitaa tuo rikosilmoitus olla ainoa järkevän ihmisen keino hoitaa tuo asia? Ja varmaan sitä parempi mitä useampi ihminen tekisi sen? =)

hmm... 14. päivä heinäkuuta 2011

tehkää kaikki se rikosilmoitus… en oo epärehellisempää ihmistä ennen tavannu. satun tuntemaan kyseisen nooran. sais kerranki vastata kunnolla tekemisistään!

Anna 14. päivä heinäkuuta 2011

Siis onks tää joku yhden ihmisen pyörittämä huijausfirma?

hmm... 15. päivä heinäkuuta 2011

ON… ja suosittelen että kaikki teette ilmotuksen. sen perässä on kaikenlaista muutakin. erittäin epärehellinen ihminen. suosittelen kiertämään kaukaa.

Anna 16. päivä heinäkuuta 2011

Mä tilasin sieltä jotain joskus vuosi sitten. Sainkin jopa tilaamani, pitkän odotuksen ja muutaman kovisteluviestin jälkeen. Otin ne laskulla (jota en varmaan koskaan tule saamaan) onneksi.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.