Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

WorkShop ODD

Tällä yrityksellä (WorkShop ODD) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

WorkShop ODD

Workshop ODD toimii jatkossa vain tilausompelimona ja valmistaa esiintymisasuja.

WorkShop ODD on Tampereella, Itsenäisyydenkatu 8:ssa sijaitseva, liike. Tuotteiden materiaaleina käytetään kierrätyskankaita, nahkaa, metallia, solkia, niittejä jne. Vaatteita ja asusteita myös kustomoidaan ja niitä tehdään mittatilauksesta. Liikkeessä on vaihtuva taidemyyntinäyttely. Erikoisuutena ODD:ista löytyy myös tulivälineitä ja paikallisten rock-yhtyeiden musiikkia.

WorkShop ODD:in myymälä:

  • Osoite: Itsenäisyydenkatu 8, 33500 Tampere
  • Aukioloajat: Avoinna sopimuksen mukaan

Kommentit

Julkaisu WorkShop ODD on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Shoppihirmu 13. päivä heinäkuuta 2010

sanotaan, että verkkokauppa valmistuu vuonna 2007. nyt on vuosi 2010, äly älä jätä.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.