Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Dead Mamas

Tällä yrityksellä (Dead Mamas) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Dead Mamas -kaupan etusivusta otettu kuvakaappaus. Kuvassa rintakoruja ja kaulakoruja.

  • Dead Mamas valmistaa käsityönä koruja ja myy niitä eteenpäin pääasiassa Facebookin kautta. Nettikauppa on tulossa. Koruja myydään myös lähinnä pääkaupunkiseudun tapahtumissa, kuten huhtikuun alussa Helsinki Ink -tatuointimessuilla.
  • Yrityksen Facebook-sivut sijaitsevat osoitteessa www.facebook.com/DeadMamas.

Dead Mamasin tuotteita voi tilata Facebookin kautta lähettämällä tilauksen yksityisviestinä, tai sähköpostitse osoitteeseen noora@sweety.fi. Vastineeksi tulee tilinumero. Kun maksusuoritus näkyy tilillä, tilatut tuotteet lähetetään ensimmäisen luokan postitoimituksena. Postikulut sisältyvät korujen hintaan.

Tuotevalikoimassa on muun muassa kalvosinnappeja, plugeja sekä kaula- ja rintakoruja.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.