Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

SunShoes.fi

Tällä yrityksellä (SunShoes.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

SunShoes.fi-nettikaupan etusivusta otettu kuva.

  • SunShoes.fi on kenkien nettikauppa. Aikaisemmin nettikauppa tunnettiin MandiS-kenkäshoippina, mutta sen uudistamisen myötä myös kaupan nimi uusiutui. Valikoimaan tuli mm. Pleaserin, Funtasman ja Kassiopeyan mallistoista jalkineita.
  • SunShoes.fi sijaitsee osoitteessa www.sunshoes.fi.

Nettikaupassa on avokkaita, pistokkaita ja sandaaleja, nilkkureita ja polvisaappaita, pitkiä saappaita ja nahkakenkiä. Myös italialaisia erikoisuuksia ja suuria kokoja. Poistotuotteiden tuoteryhmässä on jopa -60% alennuksella myytäviä kenkiä. Nettikaupasta tilatut tavarat toimitetaan postitse. Postikulut ovat 7,90 €. Tuotepalautuksen voi tehdä veloituksetta.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on shoppi@mandis.fi ja puhelinnumero 040 775 1904 (Laura).

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.