Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Rokkibeibi

Tällä yrityksellä (Rokkibeibi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Rokkibeibin nettikauppa

  • Rokkibeibi on tavanomaista erilaisempien vauvan- ja lastenvaatteiden sekä muiden asusteiden myymiseen erikoistunut verkkokauppa. Rokkibeibistä löytyy Suomessa uusia tuotteita, kuten eteen kiinnitettävä pyöränistuin, vauvakelkka ja pieni pinnasänky.
  • Nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.rokkibeibi.com

Rokkibeibin verkkokaupasta löytyy laaja valikoima juuri vauvoille ja äideille tarkoitettuja tavaroita, kuten kantoliinoja ja -reppuja, hoitopöytiä, ammeita, tutteja, leluja, peittoja ja pyyhkeitä sekä turvaistuimia. Rokkibeibi on lisäksi kehitellyt äitiyspakkaukselle vastineen; Beibiboxin, joka on valloittava valikoima varusteita vastasyntyneelle.

Suurikokoiset tuotteet toimitetaan Matkahuollon välityksellä. Pienemmät paketit toimitetaan postitse. Isojen pakettien toimituskulut ovat 4,9 euroa ja kuolaliinat, sisätossut ja vauvan vaatteet toimitetaan 2 eurolla. Toimitusaika on 1–3 päivää.

Rokkibeibin yhteystiedot

  • Myymälän osoite: Raatihuoneentori 13, 49400 Hamina
  • Myymälän aukioloajat: Ma–pe 10–17 ja lauantaisin 10–14
  • Puhelinnumero: 044 340 4412
  • Sähköpostiosoite: sales@rokkibeibi.com

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.