Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Bunny-Boutique

Tällä yrityksellä (Bunny-Boutique) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Bunny-Boutique

  • Bunny-Boutique on netissä toimiva kauppa, josta löytyy muun muassa mekkoja, hameita, korsetteja, laukkuja ja koruja.
  • Nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.bunny-boutique.com.

Tuotemerkit vaatteissa: Hell Bunny, Burleska, Spin Doctor ja Mercy. Laukuissa: LYDC London ja Anna Smith. Koruissa tulossa pian Alchemy Gothic. Valikoimaa sekä tuotemerkkejä tulee jatkuvasti lisää.

Tuotteet toimitetaan postitse. Toimituskulut ovat 2,5–8,5 euroa. Tilauksen voi maksaa tilisiirrolla, Paysonilla tai PayPalilla. Varastossa olevien tuotteiden toimitus tapahtuu usein vuorokauden kuluessa tilauksen maksusta. Tilaustuotteet, kuten korsetit, tilataan valmistajalta maksusuorituksen jälkeen ja niissä toimitusaika on 3–6 viikkoa.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.