Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Saya's Corner

Tällä yrityksellä (Saya's Corner) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Saya's Cornetin nettisivujen etusivusta otettu kuva. Kuvassa vaaleanpunainen pohjaväri ja sen keskellä tummanharmaa laatikko, jossa kuvia ja tekstiä.

  • Saya’s Cornerin valikoimassa on mm. mekkoja, t-paitoja, korsetteja, lävistyskoruja ja suoravärejä. Palveluina myös lävistykset ja aitohiuspidennykset.
  • Saya’s Cornerin nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.sayascorner.com.

Saya’s Corner myy muun muassa seuraavia tuotemerkkejä: Hell Bunny, Necessary Evel, Celebrity Babe, Darkside, Shiroi Neko, Minute Mirth ja Phaze.

Liike toimii Lohjan keskustassa, osoitteessa Laurinkatu 55. Yrityksellä ei ole nettikauppaa.

Saya’s Cornerin yhteystiedot:

  • Osoite: Laurinkatu 55, 08100 Lohja
  • Aukioloajat: Ti–pe 11–18 ja la 12–15
  • Puhelinnumero: 0400 906 809
  • Sähköpostiosoite: sayastrends@gmail.com

Kommentit

Julkaisu Saya's Corner on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Sanna W 07. päivä heinäkuuta 2011

Saija on todella kiva asiakaspalvelija, aina hymy päällä. :) Olen käynyt myös ottamassa septumin, industrialin ja inner conchin hänen laittamana, hienosti mennyt!

Saya 23. päivä helmikuuta 2012

Heissan, palvelumme ovat lisääntyneet tatuoinneilla!
Ja uusi osoitteemme on Laurinkatu 43 Lohja.
Tervetuloa :-)

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.