Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Horror Shop

Tällä yrityksellä (Horror Shop) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Horror Shop -nettikaupan etusivusta otettu kuvakaappaus.

Horror-Shop palvelee gootteja kivijalkamyymälässään Helsingin Konalassa osoitteessa Ristipellontie 14. Myymälä on avoinna tiistaista lauantaisin ja verkkosivuiltamme www.horror-shop.net näet aukioloajat. Palvelemme myös verkkokaupassaamme gootteja ja metalliväkeä ja meillä käyvät kaikki yleisimmät maksutavat.

Meiltä löytyy t-paitoja, huppareita, mekkoja, hameita, korsetteja, mukeja, pipoja, lippiksiä, koruja, kirjoja ja todella paljon kaikkea muutakin, mitä voi vain kuvitella.

Horror-Shopin 150m2 myymälä on jo elämys sinänsä ja meille saapuukin matkailijoita ympäri maailmaa tekemään löytöjä. Tervetuloa!

Nettisivujen osoite: www.horror-shop.net

Kommentit

Julkaisu Horror Shop on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

x 20. päivä kesäkuuta 2012

Kauppa palvelee verkkokaupan lisäksi nyt myös osoitteessa: Suvilahdenkatu 10, II krs ja C-rappu (Myös Sörnäisten Rantatie 33 puolelta pääsee sisään).

Sami Haavisto, Horror-Shop 07. päivä toukokuuta 2021

Horror-Shop palvelee gootteja kivijalkamyymälässään Konalassa Ristipellontie 14, sekä verkkokaupassa www.horror-shop.net
Valikoimista löytyy levyjä, kirjoja, t-paitoja, huppareita, pipoja, lippiksiä, mukeja, koruja ja paljon muuta. Horror-Shopissa on erityisesti gooteilel suunnattu osasto ja monet tuotteet löytyvät vain myymälästä.
Verkkokaupassa maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät maksutavat ja tilaukset postitetaan joka päivä niiden aavuttua tiistaista lauantaihin (su ja ma liike suljettu).

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.