Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

UniikkiOmmel

Tällä yrityksellä (UniikkiOmmel) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

UniikkiOmmel-yrityksen nettisivujen etusivusta otettu kuva. Kuvassa laidoilla mustaa pohjaväriä ja keskellä valkoinen palsta, jossa pientä pränttiä ja tuotekuvia.

  • UniikkiOmmel myy verkkokaupassaan vaihtoehtovaatetusta uusista ja kierrätysmateriaaleista. Nettikaupassa myytävät vaatteet ovat uniikkeja tuotteita ja osa niistä valmistetaan kierrätysmateriaaleista. Uniikkien lisäksi valikoimassa on myös miesten ja naisten mallistoa.
  • UniikkiOmpeleen nettisivut sijaitsivat aikaisemmin osoitteessa www.uniikkiommel.fi, mutta nettisivut eivät enää ole toiminnassa.

UniikkiOmpeleen nettikaupassa myydään tuotteita naisille ja miehille. Miehille on tarjolla paitoja, kilttejä ja muita vaatteita. Naisille löytyy hameita, mekkoja, tunikoja ja korsetteja, toppeja sekä paitoja. Verkkokaupan tuotevalikoimaan sisältyy myös asusteet ja lastenvaatteet.

Nettikaupasta tilatut tuotteet voi maksaa tilisiirtona ennakkoon, tai vaihtoehtoisesti käteisellä haettaessa tuotteet UniikkiOmpeleesta Tampereelta. Tuotteiden toimitusaika on kahdesta 14 arkipäivään mittatilaustöissä ja uniikkivaatteissa ja “tuunatuissa” vaatteissa 2–7 arkipäivää.

UniikkiOmpeleen yhteystiedot:

  • Puhelinnumero: 044 328 6179
  • Sähköpostiosoite: kauppa@uniikkiommel.fi

Kommentit

Julkaisu UniikkiOmmel on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Sari Ikonen 11. päivä helmikuuta 2014

Uniikkiompeleen nettisivuja ei löydy

Petri 11. päivä helmikuuta 2014

Kiitoksia! Nettisivut ovat todellakin epäkunnossa. En tiedä onko yritys enää toiminnassa lainkaan. :-/

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.