Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Blackgroup Oy

Tällä yrityksellä (Blackgroup Oy) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Blackgroup Oy:n ja Streetgroupin logot valkoisella mustaa taustaa vasten.

  • Blackgroup Oy on goottivaatekauppa, joka toimii netissä ja jolla on myös perinteinen myymälä Mikkelin Mannerheimintiellä Stuntmanin liikkeen luona.
  • Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.blackgroup.fi

Blackgroupin tuotevalikoimaan kuuluu naisten, miesten ja lasten vaatteet, kengät, korut, asusteet, meikit, sisustus, lahjakortit ym. Tuotteita löytyy tällä hetkellä noin tuhat erilaista ja tuotemerkkejä ovat tällä hetkellä mm. Iron Fist, Tuk Shoes, Pleaser/Demonia, Queen of Darkness, From Dusk Till Dawn, Burleska, Sinister, Manic Panic, Miss Fortune, Collectif, Paint the Stars, Criminal Damage, Hell Bunny ym. Valikoimaa sekä tuotemerkkejä tulee jatkuvasti lisää.

Yritys on on laajentanut valikoimaansa rock/punk/emo/street-puolelle. Tämänlaiset tuotteet löytyivät aikaisemmin Streetgroupin nettikaupasta. Sen yhdistyttyä loppuvuodesta 2010 Blackgroup Oy:n kanssa, molempien nettikauppojen valikoima löytyy nyt Blackgroupin verkkokaupasta.

Blackgroup Oy:n myymälä Mikkelissä

Kommentit

Julkaisu Blackgroup Oy on saanut yhteensä 13 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Petri 20. päivä marraskuuta 2006

Blackgroup Oy tiedottaa nettisivuillaan olevansa lomalla aikavälillä 27.11.-10.12, joka tarkoittaa sitä, että verkkokaupan kautta tilauksia voi toki tehdä, mutta niiden toimitukset käsitellään vasta viikolla 50. Ansaitun loman jälkeen Blackgroupin väki vastaa myös palauteviesteihin ja kyselyihin, jotka on lähetetty loma-aikana.

Myös palautteita ja kyselyitä voi lähettää normaaliin tapaan. Vastaamme kyselyihin mahdollisimman pian loman jälkeen.

Joulun ajan tilaukset ilmoitetaan hoidettavan seuraavalla tavalla: 19.12. tehdyt tilaukset pyritään toimittamaan perille jouluksi. Jos erikoisen kiihkeästi kaivataan tilattuja tavaroita jouluun mennessä, tulisi tilausvaiheessa kirjoittaa “Lisätiedot”-kenttään sana “JOULU”.

Emilia 21. päivä tammikuuta 2008

Blackgroupin palvelu toimii, sähköposteihin vastataan nopeasti ja tuotteetkin on minulle toimitettu aina muutamassa päivässä :)

Lotta 12. päivä lokakuuta 2008

Olen samaa mieltä Emilian kanssa, suosittelen!

Petri 16. päivä helmikuuta 2009

Blackgroupilla on nyt suuri alennusmyynti käynnissä. Tarjouksessa on tavaroita jopa 70% alennuksella!

nanomachine 03. päivä maaliskuuta 2009

Nopea toimitus ja tuotteissa ei mitään vikaa, mahtava kauppa! :D

Omni 19. päivä maaliskuuta 2009

Tuotteita voi ostaa myös käteisellä Stuntmanin tiloista noutamalla, ilmeisesti varasto ja ehkä toimistokin samassa rakennuksessa?

ysökd 29. päivä elokuuta 2009

Taitaa tämäkin kauppa olla hiljaa pois kuolemassa, kun valikoimat eivät vaihdu eikä tuotteet tunnu menevän enää kaupaksi..

pipau 21. päivä joulukuuta 2009

Nopeat toimitukset, palautus/vaihto toimii…ei voi muuta kuin suositella! Ainut miinus ettei vaatteista ole mitään kokotaulukoita joka vaikeuttaa tilausta.
Mutta muuten suositan kyllä!

katastrophe 04. päivä syyskuuta 2010

Suosittelen BlackGrouppia ehdottomasti. Toimii hienosti, palvelu tasokasta. Sellaisia tuotteitakin sieltä olen löytänyt ai että.. Monikin vaatekaappini unelmista on sieltä. Jeps, toimii Stuntmanin yhteydessä. Valikoimatkin on justiisa vaihdossa ilmeisesti.

Anna 13. päivä syyskuuta 2010

Täälläkin vain positiivista kokemusta Blackgroupista! Tässä paikassa kyllä tiedetään mitä tarkoittaa asiakaspalvelu.

Evf 13. päivä toukokuuta 2011

Toimitus todella nopeaa. :) Suosittelen !!

gothicgirl 02. päivä elokuuta 2018

Voisi ottaa jo pois goottikauppa kategoriasta…
myyvät nykyään vain fiftari vaatteita,kenkiä ja asusteita

Jensku91 28. päivä maaliskuuta 2020

Voisi ottaa pois listoilta. Siirtynyt 50’s vaatteisiin.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.