Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

lottacyber

  Tällä yrityksellä (lottacyber) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

  Vaasasta käsin toimiva lottacyber myyn ja teen kierrätysmateriaaleista valmistettuja cyberpunk-henkisiä koruja, kuten avaimenperiä ja chockereita. Niiitä on myynnissä ainakin:

  Tilatut tavarat voidaan toimittaa ainakin Matkahuollon kautta alkaen hintaan 4,99 €. Tavaroita voidaan lähettää Suomeen ja EU-maihin, sekä Britanniaan.

  lottacyberillä on myös Instagram-sivu.

  Kommentoi julkaisua

  Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

  Kaikki goottikaupat

  Lopettaneet goottikaupat

  Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

  Viimeksi päivitetyt

  Tuoreita mielipiteitä

  Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.