Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Mortabella

Tällä yrityksellä (Mortabella) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Mortabella

  • Tammikuussa 2007 perustettu Mortabella on suomalainen goottivaatteita myyvä nettikauppa, joka kaavailee avaavansa Lappeenrannassa myymälän vuoden 2008 aikana.
  • Mortabellan verkkokauppa sijaitsee osoitteessa www.goottivaatekauppa.com

Mortabella on lopettamassa toimintansa ja yrityksellä on tällä hetkellä käynnissä loppuunmyynti.

Mortabella on gootti-, goottilolita- ja rock-aiheisia vaatteita myyvä verkkokauppa. Sen tuotevalikoima käsittää tavaroita mm. seuraavista kategorioista: asut, hameet, käsineet, korsetit, mekot, paidat ja t-paidat sekä topit, viitat ja asusteet. Valikoima sisältää lähinnä naisten vaatteita ja asusteita, mutta myös miesten housuja sekä paitoja. Yhtenä tuotevalikoiman mainitsemisen arvoisena erikoisuutena on monipuolinen saippuavalikoima — löytyy mm. pääkallonmuotoon valettua mustaa saippuaa ja Vampire-saippuaa.

Yritys tarjoaa sellaisia tuotteita, joita kukaan muu saman alan toimija ei myy Suomessa. Sen tuotehyllyiltä voi bongata myös käsin tehtyjä uniikkivaatteita. Tuotteita voi käydä erikseen Mortabellan kanssa sopimalla katsomaan (ja vaatteita vaikkapa sovittamaan) yrityksen Lappeenrannassa sijaitsevassa varastossa.

Tilaaminen Mortabellasta:

Verkkokaupasta tilatut tavarat maksetaan tilauksen yhteydessä. Kun tilaus on tehty, siitä lähetetään sähköpostitse maksuohjeet. Kun tuotteet on maksettu, ne lähetetään asiakkaalle postin välituksellä välittömästi.

Tilauksen toimitusaika on yleensä 2–4 työpäivää, paitsi nettikaupan ao. tuotteen kuvauksessa ole muuta mainittu. Valtaosa Mortabellan tuotteista on varastotavaraa, jonka vuoksi niiden toimitusaika on lyhyt. Mittatilaustuotteilla on luonnollisesti suurempi toimitusaika. Mittatilaustuotteet on aina erikseen merkittynä tuotetietoihin.

Tuotteiden vaihto- ja palautus

Mortabella kertoo, että kaikilla sen verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, joka tarkoittaa sitä, että jos asiakas ei ole tyytyväinen hankkimaansa tuotteeseen, voi hän palauttaa sen. Tuotepalautuksista on sovittava erikseen yrityksen kanssa. Palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita tai sellaisia tuotteita, jotka eivät ole enää jälleenmyytävässä kunnossa.

Kommentit

Julkaisu Mortabella on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

pumpkin 05. päivä huhtikuuta 2009

Mortabella kertoo sivuilla lopettavansa toiminnan.

gug 19. päivä elokuuta 2009

Mortabellan linkin voinee poistaa, kun kauppaa ei enää ole.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.