Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Belle Modeste

Tällä yrityksellä (Belle Modeste) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Belle Modesten nettisivujen etusivusta otettu kuvakaappaus. Kuvassa valkoista taustaa vasten vasemmalla linkkipalkki, jonka yllä Belle Modesten logo. Kuvan oikealla puolella valokuva naisesta, jolla kullankeltainen kiiltävästä kankaasta valmistettu ha

  • Kolmen vuoden ikäinen Korsettiliike Belle Modeste valmistaa mittatilauskorsettien lisäksi muitakin tilaustöitä. Belle Modestella on kaksi liiketilaa, Helsingissä ja Hämeenlinnan keskustassa. Yrityksellä on lisäksi Turun ydinkeskustassa sijaitseva työhuone, joka on auki sopimuksen mukaan.
  • BM:n nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.bellemodeste.com

Belle Modesten liikkeissä on aina laajempi valikoima kuin yrityksen verkkokaupan puolella. Verkkokauppa sisältää Suomen laajimpiin kuuluvan valikoiman korsettitarvikkeita; luita, plansetteja, korsettikankaita jne. Belle Modeste on lisäksi tällä alalla Suomen suurin maahantuoja, joten sen varastosta löytyy lähes poikkeuksetta aian sitä mitä tarvitaan.

Lisäksi korsettiliikkeellä on myynnissä vintagehenkinen Anne Taintor -sarja, josta löytyy kaikenlaisia tuotteita jääkaappimagneeteista meikkipusseihin. Kiss Me Deadly -alusvaatesarjasta Belle Modestella on myynnissä lantioliivejä, cinchereitä ja sukkanauhavöitä. Yritys myy myös humburgi-asusteen kierrätysnahkatuotteita, kuten damaskeja (vain Hämeenlinnan myymälässä) ja Belle Modeste on myös GIO-sukkanauhasukkien ainoa jälleenmyyjä Suomessa. Kesällä 2009 korsettiliikkeen tuotevalikoimaan tuli myös Poirierin äärimmäisen laadukkaat alushameet, joista melkein kaikista malleista saa myös mustia. Lyhyttä tyllihametta löytyy suoraan liikkeistä, mutta muita malleja tilataan aina tarpeen ja kysynnän mukaan.

Belle Modeste tekee tilauksesta korsetteja kaikille kokoon ja sukupuoleen katsomatta. BM:n valmistamat korsetit sopivat joko satunnaiseen tai jatkuvaan käyttöön. Yritys kertoo nettisivuillaan luokittelevansa korsetiksi sellaisen vaatteen, joka on tiukasti vartalonmyötäinen ja tukevasti luilla tuettu ja joka muokkaa sen käyttäjän vyötäröä & vartaloa.

Korsettiliike on erikoistunut mittatilauskorsettien valmistukseen, mutta se tekee myös lähestulkoon kaikkea muutakin tilaustyötä. Belle Modesten nettisivuilta löytyvästä asiakasgalleriasta voi katsoa valmistuneita asiakastöitä. Yritys on julkaissut nettisivuillaan kattavan, yksityiskohtaisen, ohjeistuksen siitä kuinka korsettia käytetään ja huolletaan. Nettisivuilta löytyy myös tietoa korsetin terveysvaikutuksista, joiden tarkoituksena on lähinnä oikaista yleisimpiä ennakkoluuloja ja väärinkäsityksiä, joita korsetin käyttöön usein liittyy.

Belle Modeste perustettiin Mari-Pilvi Junikan ja Aurora Raiskinen-Kujasen toimesta vuoden 2004 kevättalvella. Heillä on rusaasti kokemusta korsettien tekemisestä — vuodesta 1996 lähtien.

Tilaaminen

Tuotteita (esim. korsettia tai pukua) tilattaessa voidaan tarvittaessa sopia asiakastapaamisia, joissa selvitetään yhdessä tilaajan kanssa sopivia värejä, materiaaleja ja malleja. Tuotteita voi tilata sähköpostitse, kirjeitse tai IRCnetin välityksellä. Tilauksen voi toki tehdä myös henkilökohtaisessa konsultoinnissa, messuilla tai muussa sellaisessa tapahtumassa, jossa Belle Modeste on mukana.

Toimitusaika

Korsettiliike Belle Modeste ilmoittaa tuotteen valmistumisarvion samalla kun tilausvahvistus lähetetään. Yleensä tilaustuotteen toimitusaika on 3–5 kuukautta. Tilausjonon ohittaminen on mahdollista erillistä korvausta vastaan.

Maksaminen

Verkkokaupassa tuotteet voi maksaa PayPalilla, laskulla tai tulla noutamaan tuotteet suoraan liikkeestä. Liikkeessä otetaan vastaan vain käteistä, joten maksukortit eivät käy.

Yhteystiedot

  • Sähköpostiosoite: info@bellemodeste.com
  • Puhelinnumero: 044 073 7001

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.