Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Mustaanahkaa.fi

Tällä yrityksellä (Mustaanahkaa.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Kuvassa Mustaanahkaa.fi-goottikaupan nettikaupasta otettu kuvakaappaus.

Yrityksen nettikaupassa järjestettiin loppuunmyynti tammikuussa 2016.

  • Mustaanahkaa.fi on suomalainen verkkokauppa, joka on erikoistunut nahkatuotteisiin, kuten korsetteihin, goottivaatteisiin, kenkiin ja saappaisiin sekä latex-tuotteisiin.
  • Nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.mustaanahkaa.fi.

Mustaanahkaa.fi-verkkokaupassa myydään useita käsityönä valmistettuja ja aidosta lampaannahasta ja vuorien osalta puuvillasta ommeltuja ommeltuja tuotteita. Myynnissä olevista korseteista monet ovat tukevia, nyörikiristyksellä varustettuja korsetteja, joissa on metalliset tukiluut. Goottihenkiseen pukeutumiseen Mustaanahkaa.fi tarjoaa goottitakkeja, ja -hameita, vyötärökorsetteja, nahkarannekkeita ja –liivejä.

Verkkokauppana toimiva Mustaanahkaa.fi pitää toimistoaan ja varastoaan Itäkeskuksessa Roihupellon teollisuusalueella. Toimipisteessä voi käydä soittamalla ennakkoon puhelinnumeroon (09) 69 40 800 ja sopimalla ajankohdasta. Tuotteita voi tarvittaessa noutaa ja käydä katsomassa toimipisteessä.

Yritys pyrkii myymään verkkokaupassaan sellaisia tuotteita, jotka ovat toimitettavissa heti varastosta. Tilaus lähetetään asiakkaalle viimeistään maksua seuraavana päivänä, jolloin tuotepaketti saapuu asiakkaalle 2–4 arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimitustapana on Itellan Keltainen kuljetus 16. Yli 200 euron arvoiset tilaukset lähetetään ilman toimitusmaksua.

Kommentit

Julkaisu Mustaanahkaa.fi on saanut yhteensä 4 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Heidi 13. päivä lokakuuta 2013

Ostin kyseisestä liikkeestä takin joka myytiin minulle nahkana, mutta kun mittatilauksena teetetty takki oli mitoiltaan aivan väärää kokoa jouduin käyttämään takkia ompelijalla ja hän otti selkoa, että takki ei ole edes ehtaa nahkaa vaan jotain pintakäsiteltyä höttöä. Korjauksien jälkeen takki on tullut maksamaan 400e, joten samaan rahaan olisin saanut takin jo alusta asti ommeltuna korjausompelijaltani. En suosittele tätä putiikkia.

Petri 13. päivä lokakuuta 2013

Oho! Tuo on erittäin ikävä uutinen. :-/

toiminta 31. päivä tammikuuta 2016

Lopettaa toimintansa 30.1?

Pete 01. päivä helmikuuta 2016

Kiitos ilmoituksesta. Samanlainen ilmoitus tuli minullekin kun kävin osoitteessa www.mustaanahkaa.fi. Harmin paikka!

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.