Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Bellez

Tällä yrityksellä (Bellez) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Bellezin nettikaupasta otetussa kuvakaappauksessa vaaleanpunainen tausta ja sen päällä vaaleampi laatikko, jossa paljon pientä pränttiä ja tuotekuvia. Kuvan yläosassa vasemmalla yrityksen logo tumman laatikon sisälle kirjoitettuna.

  • Bellez on joulukuussa 2007 avattu yritys, jolla on nettikauppa, sekä liike Alajärvellä sijaitsevassa kauppakeskus Keskipisteessä. Bellezza Kaunismäki -niminen myymälä Alajärvellä avattiin tammikuussa 2008. Bellezin edustamaan tuotevalikoimaan kuuluu Hellbunnyn, Mercyn, Criminal Damagen, Crazy Agen ja mm. Betty-Coloursin tavaroita.

Bellezin nettikaupassa myydään vaatteita, korsetteja, koruja, shamaanirumpuja, kauneudenhoitotuotteita, hiusvärejä ja -lisäkkeitä, sekä muita tuotteita, kuten musiikkia.

Alavuksella sijaitseva myymälä on avoinna torstaisin ja perjantaisin ajalla 10–17, sekä lauantaisin 10–14 välisenä aikana. Liike on suljettu sunnuntaisin, maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Bellezin liikkeessä on mahdollista teettää lävistyksiä. Lävistyksiä ei tehdä lihas- tai genitaalialueille. Lävistyksiä ei laiteta alle 16-vuotiaille ja alle 18-vuotiaille vain vanhempien luvalla. Bellezin myymälässä on mahdollista teettää myös rakennekynsiä.

Bellezin nettikaupasta tilatut varastotuotteet toimitetaan mahdollisimman pian tilauksen saapumisesta. Tuotteiden toimitusaika on varastotuotteiden osalta 3–10 päivää. Tilauksen voi maksaa joko tilisiirtona etukäteen tai sitten laskulla.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.