Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Troublemaker Trading Oy

Tällä yrityksellä (Troublemaker Trading Oy) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Troublemaker Trading Oy:n nettisivujen etusivusta otetussa kuvakaappauksessa musta suuri palkki yläosassa ja vasemmassa laidassa tummanharmaa pystypalkki, jossa vaaleanharmaata pikkupränttiä. Kuvan oikeassa alakulmassa valkoinen laatikko, jossa lukuisi

  • Troublemaker on verkkokauppa, jossa myydään yksilöllisiä ja asenteellisia vaatteita niin naisille kuin miehillekin. Uusia tuotteita lisätään nettikauppaan joka viikko.
  • Troudlemaker Trading Oy:n nettisivut ja verkkokauppa sijaitsee osoitteessa www.troublemaker.fi.

Troublemaker Trading Oy:n nettikaupassa myydään miesten ja naisten paitoja, huppareita, housuja, takkeja ja hattuja, laukkuja sekä asusteita, kuten rengasvöitä. Erikoisuuksina Troublemakerin tuotekatalogissa voidaan mainita vinyylistä valmistetut veristä kokkiveistä ulkoasultaan muistuttavat laukut, joiden sisäpuoli on satiinia ja niiden sisällä on luottokorteille lokerikko sekä kolikkotasku. Troublemakerissa myydään myös useita lätsämäisiä hattuja.

Troublemakerista tilaaminen ja maksaminen

Yritys myy tuotteitaan vain nettikauppansa välityksellä. Tuotteet voidaan maksaa Nordean, Osuuspankin, Sammon, Tapiolan, Aktian, Nooan, Paikallisosuuspankkien ja Säästöpankkien, Handelsbankenin ja Ålandspankkenin verkkomaksulla. Myös luottokortit ja tilisiirto ennakkomaksuna käy maksutavaksi. Tilatut tuotteet toimitetaan postitse 10 euron toimituskuluilla. Koska yrityksen verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat varastotavaroita, tuotteet voidaan toimittaa Itellan kuljetettavaksi usein 1–3 vuorokauden kuluttua tilauksen tekemisestä.

Troublemakerin yhteystiedot

  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@troublemaker.fi
  • Puhelinnumero: 044 048 8334 (arkisin kello 12–18)
  • Postiosoite: PL76, 24101 Salo

Kommentit

Julkaisu Troublemaker Trading Oy on saanut yhteensä 7 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Arikurumi 07. päivä maaliskuuta 2010

Todella nopea toimitus. Tuotteet vastasivat kuvausta.
Eikä postikuluja (sis. hintaan).

Tuija 22. päivä lokakuuta 2010

Nopea ja hyvä palvelu. Tuote vastasi kuvausta. Valitettavasti tuote ei soveltunut itselleni. Asiakaspalautus toimi mallikkaasti.

Pale 16. päivä toukokuuta 2011

Sain heti kuittauksen sähköpostiini tilauksesta. Toimitus sujui moitteetta. Tuotteen vaihto sujui myös mutkitta. Täältä vois ostaa toistekkin!

PeteQ 06. päivä kesäkuuta 2011

Hyvin toimii tämä liike! Mulla sattui tässä taannoin laskua maksaessa OMA moka, mutta sillekkin tuli ymmärrystä. Olen tilaillut täältä jo toistekkin ja toimitus pyörii, edelleen oikei mallikkaasti. Netissä voi jopa seurata paketin tuloa.

ulla 01. päivä syyskuuta 2011

Aivan huippunopea toimitus ja tilaamani takki oli luonnossa paljon hienompi,kuin uskalsin toivoa. Suosittelen lämpimästi.

THEO 02. päivä syyskuuta 2011

Täällä asiat sujuu niiin hyvin että ei voi kun ihmetellä !!!!

Suositella voi hell-vetun lämpimästi

Anna 14. päivä elokuuta 2013

Voi valtava miten hyvää ja nopeaa palvelua tässä liikkeessä!

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.