Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Virtual Wonderland

Tällä yrityksellä (Virtual Wonderland) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Virtual Wonderland

  • Virtual Wonderland oli lähinnä gothic-, lolita- ja cyber-vaatteiden valmistukseen erikoistunut yritys.
  • VW:n nettisivut sijaitsivat osoitteessa www.virtualwonderland.fi. Yrityksen nettisivut mainitussa osoitteessa eivät enää nykyisin toimi, eikä yritystoimintaakaan vaikuta olevan. Yritystä ei löydy Yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä.

Virtual Wonderland oli erikoistunut valmistamaan gothic-, lolita- ja cyber-vaatteita. Yrityksen oman malliston tuotteet tehdään mittatilaustöinä — uniikkikappaleet ovat valmiiksi mitoitettuja. Tuotteiden valmistuksesta vastaa kokenut ompelija, joka on opinnoissaan erikoistunut historiallisiin asuihin. Asiakkaan omia ideoita ja toivomuksia pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Tilattaessa tuotteita Virtual Wonderlandista tulee tilaus maksaa viikon kuluessa tilausvahvistuksen saapumisesta. Maksu tehdään pankkitilille, muista maksutavoista tulee neuvotella erikseen. Tilauksen toimitus tapahtuu normaalisti kuuden viikon sisällä, riippuen tilatusta tuotteesta. Mikäli toimitusaika viivästyy, siitä ilmoitetaan Virtual Wonderlandin nettisivuilla. Postituskulut kotimaassa sisältyvät tuotteiden hintaan. Ulkomaille postitettavien tuotteiden toimituskulut sovitaan tilauksen yhteydessä.

Yritys on ilmeisesti lopettanut toimintansa.

Kommentit

Julkaisu Virtual Wonderland on saanut yhteensä 5 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Sentenced 10. päivä syyskuuta 2006

tietääkö kukaan jyväskylässä olevaa mitään goottihenkistä vaatekauppaa?

Petri 20. päivä joulukuuta 2006

Täällä goottikauppojen listauksessa pitäisi olla listattuna kaikki suomalaiset & Suomessa sijaitsevat goottihenkisiä vaatteita ja asusteita myyvät kaupat.

Tyttönen 13. päivä heinäkuuta 2007

Jyväskylässä oli hetken aikaa Back Street, muttei ole enää. Mutta esim. Spirit Storesta saattaa hyvällä tsäkällä löytää jotain kivaa!

Posliinisydän 30. päivä kesäkuuta 2009

Loppuks se jyväskylän Back Streetti? Aika vähän aikaa oli…

Goottipimu 07. päivä heinäkuuta 2009

Kolmikulmasta löytyy Underground Store. Tosi hyvä valikoima siel!

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.