Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Chromon

Tällä yrityksellä (Chromon) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Chromon

  • Chromon on Kuopiossa toimiva autotuning-varusteisiin erikoistunut yritys, jonka tuotevalikoimaan on hiljattain lisätty myös gootti-, punk- ja rock-tyylisiä vaatteita ja asusteita. Sen verkkokaupasta löytyy mm. New Rock -kenkiä, nahkatakkeja ja remmihousuja.

Chromonin nettikauppa on ollut toiminnassa vuodesta 2004. Yritys siirsi toimintansa Varkaudesta Kuopioon kesällä 2008. Yritystoiminta jatkuu Kuopiossa osoitteessa Tulliportinkatu 46-48.

Yrityksen nettikaupan gootti-, punk- ja rock-tyyppiset tuotteet löytyvät täältä. Em. tuoteryhmiin kuuluu naisten farkut, housut, hameet, mekot, paidat ja topit sekä hupparit, takit, kengät (esim. New Rock -liekkisaappaat), vyöt ja laukut. Myös miesten vaatteita ja asusteita löytyy, sillä nettikaupasta voi hankkia miesten housuja ja farkkuja, paitoja ja huppareita sekä takkeja (esim. kokopitkä New Rock -merkkinen nahkatakki), kenkiä, vöitä ja myös hattuja. Kyseisiä tuotteita löytyy tällä hetkellä yhteensä 142 kappaletta.

Tilattaessa nettikaupasta:

Tuotetilauksen voi tehdä joko suoraan verkkokaupan välityksellä tai sitten puhelimitse tai sähköpostitse. Tilauksen tekemisen jälkeen siitä lähetetään tilaajalle sähköpostitse tilausvahvistus. Tuotteet maksetaan ennakkoon.

Tuotteet toimitetaan joko Matkahuollon kautta tai postitse. Myös nouto on mahdollista. Chromonin nettikaupasta tilattaessa tuotteisiin ei tule pakkaus- tai käsittelykuluja, eikä myöskään postikuluja.

Tilauksen toimitusaika vaihtelee tuotekohtaisesti parista päivästä kahdeksaan (8) viikkoon. Yritys tiedottaa asiakkalleen mikäli tuotteen toimitus viivästyy.

Chromonin myymälä:

Liike sijaitsee osoitteessa Tulliportinkatu 46-48, 70110 Kuopio. Se on avoinna tiistaista perjantaihin kello 10-17.30 ja lauantaisin 10-15 välisenä aikana. Suljettu maanantaisin.

Kommentit

Julkaisu Chromon on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

no hyvä jutu 03. päivä kesäkuuta 2009

Tääki menny nurin…

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.