Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

SlimAgent

Tällä yrityksellä (SlimAgent) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Hoikentavia vaatteita, vyötärökorsetteja, naisten alusvaatteita myyvän SlimAgentin nettisivujen etusivusta otettu kuvakaappaus.

  • Verkkokauppa SlimAgent on naisten vyötärökorsetteja, korsettiliivejä, mekkoja, alusvaatteita ja kaventavia housuja myyvä nettikauppa.
  • SlimAgentin nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.slimagent.fi.

SlimAgent-nettikaupasta tilatut tuotteet toimitetaan 1–3 arkipäivän kuluessa riippuen maksutavasta. Tilattaessa tuotteita yli 100 euron edestä, toimituskuluja ei ole. SlimAgentissa myytävät tuotteet ovat varastossa olevia tavaroita.

Tuotteet toimitetaan postitse pakettina tai kirjeenä riippuen tilauksen koosta. Tuotteilla on postimyyntiä koskeva 14 vuorokauden palautusoikeus. Yrityksen sähköpostiosoite on info@slimagent.fi.

SlimAgentissa voi maksaa yleisimmillä nettipankkien maksupainikkeilla sekä Visalla, Visa Electronilla sekä MasterCardilla ja PayPalilla.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.