Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Ladyshop.net

Tällä yrityksellä (Ladyshop.net) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Ladyshop-nettikaupasta otettu kuvakaappaus, jossa näkyy naisia korseletteihin ja muihin alusasuihin sonnustautuneina.

  • Ladyshop on vuodesta 1999 lähtien toiminut naisten nettikauppa, jonka valikoimaan kuuluu korsetteja, vyötärökorsetteja, legginsejä ja muuta vaatetusta.
  • Ladyshop-nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.ladyshop.net.

Ladyshopin tuotevalikoimaan kuuluu korsettien ja korselettien lisäksi naisten asut ja alusasut, asusteet jne. Nettikaupasta tilatut tuotteet toimitetaan poistitse. Verkkokaupan tilaustavat ovat: nettipankkien maksupainikkeet, Klarna-tili ja -lasku, sekä ennakkomaksu tilisiirrolla. Varastotuotteiden toimitusaika on noin seitsemän työpäivää. Postipaketin toimitusaika voi olla 2–3 päivää lähetyspäivästä laaskien. Postimaksu on 3,95 euroa ja postipaketille 8,5 €.

Ladyshop.net on vuodesta 1999 lähtien toiminut naisille suunnattu nettikauppa. Yritys kertoo olevansa ensimmäinen alallaan. Ladyshop toimii useimpien tuotteidensa maahantuojana. Tuotemerkkeihin kuuluu mm. Rose Lingerie, Charmant, Bijoux Indiscrets & Bonbon, Passion, Cottelli Collection ja Romantic Stockings.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.