Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Harajuku

Tällä yrityksellä (Harajuku) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Harajukun nettisivuista otetussa kuvassa näkyy valkoisella pohjavärillä mustaa pränttiä pienellä fontin koolla, sekä valokuva mustaan hattuun tai huppuun pukeutuneesta tummahiuksisesta naisesta. Kuvan laidat vaaleanpunaiset.

  • Harajuku on nettikauppana toimiva yritys, jossa myydään ompelijattaren käsintehtyjä vaatteita ja asusteita. Tuotevalikoimaan kuuluu takit, mekot, hameet, päähineet, vyöt ja lolitahenkiseen pukeutumiseen liittyvät keepit.
  • Harajukun nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.harajuku.fi.

T:mi Harajuku on Tampereella toimiva yritys. Yritys valmistaa käsintehtyjä vaatteita ja asusteita erityisesti naisihmisille. Harajukun katalogista löytyy erityisesti paljon takkeja, mekkoja ja hameita, päähineitä ja hattuja, vyötärövöitä ja lolita-asukokonaisuuksiin kuuluvia keeppejä.

Harajukun tuotteet voi tilata yrityksen nettisivuilta löytyvän tilauslomakkeen välityksellä. Tuotteita ei enää toimiteta postiennakolla. Tilauksen voi maksaa tilisiirtona. Pakettien postikulut ovat 7,2 €. Yli 150 euron tilaukset toimitetaan ilman postikuluja.

Harajukun yhteystiedot:

Kommentit

Julkaisu Harajuku on saanut yhteensä 4 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Harajuku 12. päivä tammikuuta 2010

Sivuille lisätty 11.1.2010 hattuja, lapasia, myssyjä, hameita, mekkoja, takkeja ja hihoja. Hihoja tulee myös mustana lähiaikoina.

Harajuku 03. päivä marraskuuta 2011

Harajuku on muuttanut! Harajuku löytyy nyt lielahdesta osoitteesta peltovainionkatu 6. Tila on työtila tyyppinen jossa lisänä on 20 neliön myymälä johon voi tulla sopimalla ajan etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.

Nettikauppaan on lisätty paljon uusia tuotteita lokakuussa ja etusivulta löydät tämänhetkiset tarjoukset.

Harajuku 30. päivä marraskuuta 2011

Harajuku on mukana myyjänä tapahtumassa Ofelia Market Helsingissä 10.-11.12.2011

Harajuku 08. päivä maaliskuuta 2013

Harajuku on mukana myyjänä tapahtumassa Tampere kuplii 22.3- 23.3.2013

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.