Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Zalando.fi

Tällä yrityksellä (Zalando.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Zalando.fi-nettikaupan etusivu.

  • Zalando on nettikauppa, jossa myydään pääasiassa naisten, mutta jonkin verran myös miesten ja lasten kenkiä. Naisille on tarjolla saappaita, nilkkureita, saapikkaita, avokkaita, korkokenkiä, ballerinoja jne. Katalogiin sisältyy lisäksi vaatteita, asusteita, kauneustuotteita ja urheilulajien harrastamiseen tarkoitettuja kenkiä ja vaatteita.
  • Nettikaupasta tilattaessa tuotteilla on ilmainen toimitus ja 30 päivän palautusoikeus — myös palautus on ilmaista.

Zalandosta tilattaessa toimitus on aina ilmainen. Suomen alueelle tavarat toimitetaan MyPack-palvelun välityksellä lähimpään palvelupisteeseen. Palvelupiste määräytyy postinumeron perusteella ja se voi olla lähin Siwa, Valintatalo tai Matkahuollon toimipiste. Toimitusaika on normaalisti neljästä kuuteen arkipäivää. Pakettia säilytetään kaksi viikkoa MyPack-pisteessä. Tavaroita ei toimiteta Ahvenanmaalle.

Tilauksen voi maksaa luottokortilla, PayPalilla ja laskulla. Maksukorteiksi käyvät Visa, MasterCard sekä American Express.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.