Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Bandipaita.fi

Tällä yrityksellä (Bandipaita.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Verkkokauppa Bandipaita.fin nettisivujen etusivusta otettu kuvakaappaus. Kuvassa näkyy goottikaupan logo vasemmassa yläkulmassa. Keskellä kuvaa runsaasti pieniä tuotepotretteja ja western-henkisellä fontilla kirjoitettua tekstiä.

  • Joulukuussa 2008 toimintansa aloittanut verkkokauppa Bandipaita.fi myy pääsääntöisesti bändipaitoja, joita on sen tämänhetkisessä valikoimassa useita kymmeniä erilaisia. Nettikaupassa on myös huppareita vetoketjulla ja ilman.

Bandipaita.fin nettikaupan tuotevalikoimassa myydään mm. seuraavien artistien ja yhtyeiden logoilla varustettuja paitoja: As I Lay Dying, Black Label Society, Black Sabbath, Bullet for My Valentine, Corpse Bride, Cradle Of Filth, Depeche Mode, Franz Ferdinand, Ghostbusters, Green Day, HIM, Heaven & Hell, Jimi Hendrix, Judas Priest, Killswitch Engine, Korn, Lamb of God, Led Zeppelin, Mastodon, Metallica, Misfits, Mötley Crüe, Motörhead, My Chemical Romance, Nightwish, Nine Inch Nails, Nirvana, Pain Confessor, Pink Floyd, Ramones, Sex Pistols, Soulfly, Stone Sour, The Ramones, Tokio Hotel, Trivium ja Within Temptation.

Bandipaita.fi myy yksinomaan virallisia bändituotteita. Alle täysi-ikäisten tilaajien on esitettävä kauppiaalle holhoojaltaan suostumus tilauksen tekemistä varten.

Tavarat voi maksaa tilauksen yhteydessä useiden nettipankkien, kuten Osuuspankin, Tapiolan, Aktian, Nooa-pankin, Paikallisosuuspankin, Säästöpankin, Handelsbankenin ja Ålandsbankenin välityksellä. Tilauksen voi maksaa myös PayPalilla tai luottokortilla.

Tilauksen loppusummaan lisätään toimitusmaksu, joka on yhdelle t-paidalle 2 euroa, pitkähihaiselle paidalle 3 € ja yhdelle hupparille 5 euroa. Tilatut tavarat lähetetään usein jo 2–3 vuorokauden kuluttua tilauksen tekemisestä.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.