Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Nightshop

Tällä yrityksellä (Nightshop) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Ilmaiset toimituskulut yli 80€ tilauksiin! Tule shoppailemaan!

  • Gootti- ja alakulttuurivaatekauppa Nightshop toimii Turusta käsin.
  • Nightshopin nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.nightshop.fi.

Tuotevalikoima

Nightshopin nettikaupassa on vaatteita ja asusteita naisilla ja miehille. Valikoimassa on myös koruja, laukkuja sekä kenkiä.

Tuotepalautukset

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, mutta palautettavan tai vaihdettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Palautusoikeutta ei ole esim. alusvaatteilla tai uima-asuilla.

Maksutavat

Nettikaupasta voi ostaa Checkout-maksuvälittäjän kautta, joten käytettävissä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Maksaa voi esimerkiksi Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin ja POP-pankin nettipankkitunnuksilla.

Yhteystiedot

  • Puhelinnumero: 044 989 1379
  • Sähköpostiosoite: info@nightshop.fi

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.