Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

RockJet.

Tällä yrityksellä (RockJet.) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Screenshot Rockjet Clothing Co:n nettisivujen etusivusta. Kuvassa näkyy valkoinen taustaväri, jonka yläosassa kylmänsininen valokuva korpimetsästä, jonka oikeassa laidassa haahuilee haarniskaan sonnustautunut ritari miekka kädessään. Kuvan alaosa

  • RockJet Clothing Co on vaasalainen yritys, jonka verkkokaupan tuotevalikoima sisältää myös goottivaatteita miehille ja naisille.
  • RockJetin nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.rockjet.net

RockJet Clothing Co on jo vuosien ajan toiminut yritys, joka tuo maahan vaihtoehtoisille ja erottuville ihmisille tarkoitettuja elämäntapatuotteita. RockJetin nettikaupasta voi tilata mm. miesten ja naisten goottivaatteita, kenkiä, army-henkisiä tuotteita, niitti- ja nahkatavaroita, sekä brodeerattuja pipoja, julistelippuja ja hihamerkkejä. Tuotevalikoiman erikoisuuksiin kuuluu lävistyskorut, joita on nettikaupan katalogissa runsaasti — lävistyskorut ovat nenä- ja huulikoruja. RockJetin verkkokaupasta voi tilata myös bändipaitoja, niittirannekkeita ja koristeellisia sytkäreitä.

Postikulut määräytyvät maksutavan ja tuotteen koon mukaan ollen halvimmillaan 80 centtiä. Toimitusaika on 2–5 arkipäivää tilauksesta, maksutavasta riippuen. Rockjet ei toimita tavaraa mustalle listalle joutuneille, eli sellaisille tahoille, joilla on kontollaan noutamatta jääneitä postiennakkolähetyksiä. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus — palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön.

Rockjetin myymälä

Yrityksen kivijalkamyymälä löytyy Vaasasta, osoitteesta Hovioikeudenpuistikko 17 (2. kerros). Myymälä on avoinna arkipäivisin ajalla 10–18 ja lauantaisin kello 10–16.

Kommentit

Julkaisu RockJet. on saanut yhteensä 22 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Nasty 25. päivä kesäkuuta 2007

Eivät vastaa s postin kautta tehtyihin kysymyksiin.. Empä taida tilata kun ei tiedä vaatteiden kokoja paremmin kun sivuilla ei ole mittoja eikä kuvat ole selkeitä.

Petri 25. päivä kesäkuuta 2007

Joskus noilla yrityksillä on hieman viivettä sähköpostiviesteihin vastaamisessa. Miten pitkään olet odotellut vastausta?

RockJet kertoo nettisivuillaan noudattavan sähköisen kuluttajakaupan pelisääntöjä, jotka mitä ilmeisimmin tarkoittavat mm. sitä, että tuotteen voi palauttaa 14 vuorokauden sisällä sen tilaamisesta.

Mariya 13. päivä heinäkuuta 2007

Ystäväni tilasi miehelleen syntymäpäivälahjaksi paidan netin kautta kyseisestä liikkeestä, silloin elettiin toukokuuta. Paitaa ei ole vieläkään kuulunut. Itse tein tilauksen parista vaatteesta netin kautta kesäkuun 17.päivä, toimitusajaksi sivuilla luvataan 1-2 viikkoa. Yritin tällä viikolla soittaa tiedustellakseni tilannetta, puhelin hälytti pari kertaa jonka jälkeen sain luurin korvaan. Pitänee kiittää onneaan että yritys “toimittaa” näitä vaatteita vain postiennakolla, nyt oltaisiin muuten kuluttajaviraston välityksellä yhteydessä. Harmittaa, koska sivuilla on hienoja kuteita. En voi valitettavasti suositella kenellekään tätä liikettä, ainakaan netin kautta tilaamista näiden kokemusten perusteella.

Riku 29. päivä marraskuuta 2007

Itse tilasin kyseisestä liikkeestä hupipaitoja parin kympin edestä ja toimitusaika oli 3 päivää... ei moittimista

Jani 26. päivä helmikuuta 2008

Aika epäluotettavaa toimintaa. Tilattiin Helmikuun alussa isommalla porukalla tavaraa, noin 250€, ja ei ole kuulunut. Eivaät vastaa tosiaan puhelimeen tai sähköposteihin joita on tässä pari viikkoa lähetetty. Ei ilmeisisti kaupanteko kiinnosta. En tiedä miten tuo homma toimii paikan päällä…pitävätköhän edes liikettään auki?

Evelyn 10. päivä huhtikuuta 2008

Kyllä he liikettään auki pitävät :] Suosittelisin ennemmin käymään liikkeessä sillä myyjät ovat mukavia ja avuliaita. Itse olen ainakin ollut tyytyväinen saamaani palveluun.

Petri 10. päivä huhtikuuta 2008

Evelyn, satutko tietämään missä RockJetin liike sijaitsee? Firman nettisivuilla kerrotaan vain postiosoite, joka on ilmeisesti vain postilaatikkoon, eikä varsinaiseen liikeeseen…

Evelyn 20. päivä huhtikuuta 2008

Se on ihan Vaasan keskustas, Citymarketin yläkerrassa :] Sinne on kahdet liukuportaat ja tavallisetkin portaat ylös. Samassa kerroksessa on myös Fantoy ja Eurokangas sekä Lindex. Siihen kerrokseen mennään ihan katutasosta, ei pitäisi olla kovin hankalaa :]

Mikko 29. päivä toukokuuta 2008

Joo tilauksesta on nyt melkein vuosi kulunut, eikä ole kuulunut. En tuotetta tietenkään odota. Turha sitä peruakaan, kun eivät edes lähetä. Ajattelin kuitenkin tilata vielä kerran, jos jopa viitsisivät lähettää. Toivottavasti eivät kuseta taas mua typerillä tekosyillään.

Petri 30. päivä toukokuuta 2008

Et kai maksanut sitä vuosi sitten tilaamaasi tuotetta? Nimittäin jos maksoit ja et saanut tuotetta lainkaan niin kannattaa pienimuotoista reklamaatiota / suorasanaista äläkkää laittaa menemään.

Mikko 03. päivä kesäkuuta 2008

En maksanut. Eihän sieltä saa vain tilattua postiennakolla. Harmi, että on syntynyt pakkomielle sitä paitaa kohtaan minkä haluan.

Riku 29. päivä kesäkuuta 2008

Nonnii, tilasin housut ja läjän uusia paitoja, toimitus aika oli 4 arkipäivää. Liikkeessä myyjät ovat mukavia ja avuliaita :3

Jari 27. päivä helmikuuta 2009

rockjet.net verkkosivut on uusittu. Uusia tuotteita lisäillään koko ajan. Toimitusajat ovat maksutavasta riippuen 2-5 päivää. Tutustu ja tilaa!

jani 22. päivä kesäkuuta 2009

olen aika tuore asiakas, mutta mitään valittamista itsellä ei ole ollut. tilasin pari hupipaitaa ja maksoin op:llä, kesti kaksi päivää ja paidat oli kourassa.
Ei paha mun mielestä.

Reko 26. päivä kesäkuuta 2009

tilasin 4 semmosta hupipaitaa ja paketti tuli parissa päivässä! Tilasin postiennakolla ja ei voi kyllä muuta sanoa kun et on ollu muilla huono säkä tän firman kanssa, mut ite kyl jatkan ostelua täältä!

Sari 02. päivä heinäkuuta 2009

Uudistuneen verkkokaupan ansiosta toimituksemme sujuvat entistä nopeammin ja tehokkaammin.
Arvomme kuukausittain myös Kuukauden Asiakkaan, jota palkitsemme. Arvontaan osallistuminen vaatii ainoastaan rekisteröitymisen, ostopakkoa ei ole.

Muutenkin sivut elävät koko ajan, uusia tuotteita lisätään lähes päivittäin ja pyritään pitämään uutuuslista mahdollisimman ajankohtaisena.
Uutisia kannattaa seurata myös twitteristä, twitter.com/rockjet.
Sinne päivitellään uusimpia infoja saapuneista tuotteista ja linkitetään kaikkea kivaa!

Sari 14. päivä heinäkuuta 2009

Nyt valikoimassa myös verkkolahjakortit!
Summat alkavat 10 eurosta, jolloin pääsee vähän pienemmälläkin panoksella mukaan peliin.

Myös uusia MadFish-kenkiä on saapunut, mukana kokonaan uusi malli Flame.

Tervetuloa shoppailemaan!

Sari 25. päivä elokuuta 2009

Tuotevalikoimaamme kuuluu nykyään myös meikit!
Tällä hetkellä valikoimassa kynsilakkoja, huulipunia (myös mustana!), luomiväriä ja kajalia.
Myös paljon uusia kodin koristimia on tullut, aiheena fantasia ja pääkallot.

Muistakaapa ne nettilahjakortit, kiva tapa muistaa kaveria! :)

Ja tuote-ehdotuksia ja -toiveita saa lähettää aina maililla, twitterin tai gallerian kautta.

Moikkamoi!

Sari 07. päivä syyskuuta 2009

Heipparallaa!

Huippuhyviä uutisia reissaaville Rockjetin nykyisille ja tuleville asiakkaille!
Olemme laajentamassa ja avaamme uuden liikkeen Lempäälän Ideaparkiin!

Rekrytointi uuteen liikkeeseen on alkanut, jätä työhakemuksesi ja liity joukkoomme!
Lisätietoja osoitteesta
http://www.rockjet.net/newsdesk_info.php?newsdesk_id=16

Sari 25. päivä syyskuuta 2009

Kiitos vaan kaikille hakijoille, pian on aika avata liike.. Tarkempia tietoja tulossa!

Liikkeeseen saapui valtava määrä bändipaitoja, aiheina mm. Satyricon, Emperor, Behemoth, Entombed, Burzum, Rush, Dimmu Borgir, Ensiferum, Mayhem, Bathory ja Twisted Sister!

Näitä lisäillään nettiin koko ajan, hopsaa hei tilaamaan omasi!

Tatti 04. päivä maaliskuuta 2010

Kävin tänään paikanpäällä katsomassa minkälainen liike oli, koskaan ennen en ollut kuullut. Myyjä oli ainakin todella mukava ja neljälläkympillä lähti remmihousut mukaan, näyttäisivät jopa olevan parempaa tekoa kuin yhdetkään tähän asti käyttämistäni.

Aika vähän kuitenkin miesten vaatteita kys. liikkeessä. Muutamat remmihousut, muutamat tavalliset, bändipaidat ja muutama miesten huppari. Vähän olisin kaivannut itselleni lisää katseltavaa ja ostettavaa.

Mutta joo, todella hyvä paikanpäällä, nettimyynnistä en tiedä yhtään.

yassu 31. päivä lokakuuta 2013

Kahdet housut tilattu tytölle, verkkomaksulla. Ei näy eikä kuulu eikä sähköposti kyselyihin vastata. Mennyt jo useampi viikko. En todellakaan suosittele kyseistä liikettä!

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.