Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Arachilla

Tällä yrityksellä (Arachilla) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Arachilla

  • Arachilla on nettikauppa goth-/rock- ja alternative-henkisille asusteille ja muulle pikkusälälle. Tuotevalikoimasta löytyy mm. laukkuja, kaulaliinoja, vöitä, sukkajousuja, hopeakoruja ja hihamerkkejä.
  • Yrityksen nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.arachilla.com.

Arachilla avasi heinäkuussa 2008 “oikean” kaupan Riihimäelle, osoitteeseen Koivistonkatu 2. Riihimäkeen kulkee sekä Tampereelta että Helsingistä vajaan tunnin junasta riippuen, ja yrityksen liike sijaitsee rautatieasemalta 10 minuutin kävelymatkan päässä. Arachilla on avoinna keskiviikkoisin kello 10-19 ja lauantaisin aikavälillä 10-17. Muulloin sopimuksen mukaan. Kaupan nimi on Athanaton ja se näkyy ikkunassa.

Arachillan nettikaupan tuotekatalogi käsittää goottihenkiset laukut, kaulaliinat, lompakot, hopeakorut (esimerkiksi ankh-riipuksen ja -korvakorut), kynsikkäät, säärystimet ja sukat sekä hihamerkit, vyöt ja sukkahousut.

Tuotteiden maksaminen

Arachillan verkkokaupasta voi tilata tuotteita maksamalla joko laskun, tilisiirron tai Paypalin avulla. Tilausvahvistuksen jälkeen tilaajalle lähetetään sähköpostitse maksutiedot, joilla tilaus tulisi maksaa viikon kuluessa. Laskulla tilattaesa tilauksen kokonaissummaan lisätään 3,95 € laskutuspalkkio ja eräpäivä on 14 päivää postituksesta. Arachilla pyrkii toimittamaan tilatut tuotteet viiden (5) arkipäivän sisällä maksun saapumisesta yrityksen tilille. Mikäli tilattu tavara on loppunut varastosta, tulee tuotteen toimittaminen viivästymään. Yritys informoi asiakasta välittömästi mahdollisista toimitusviiveistä.

Kommentit

Julkaisu Arachilla on saanut yhteensä 9 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Lodeliini-88 15. päivä lokakuuta 2008

mä en tykkää kauheesti gootist, oon enem punk, mut makuns kaikil..

Petri 06. päivä helmikuuta 2009

Täällä Arachillan puolella on nyt mahdollista maksaa tuotteet myös laskulla. Lukekaa tarkemmat tiedot tuosta esittelytekstistä otsikon “Tuotteiden maksaminen” alta.

Arachilla 20. päivä elokuuta 2009

Olemme lopettaneet liiketilamme pidon Riihimäellä, mutta edelleen palvelemme netin välityksellä! Kiitos kaikille kaupallamme käyneille :)

Arachilla 30. päivä elokuuta 2010

Nyt lähtee shokkihiusvärit halvalla.
Teemme varastontyhjennystä, värit -20 %.
Postikulut isommallekin määrälle vakiot 4 euroa.

Kaikki värit siis toistaiseksi 5,60 euroa kpl!

Mitä vittua? 03. päivä toukokuuta 2011

Miksi Arachillan linkki vie Anthanatonin kauppaan?!!

Petri 03. päivä toukokuuta 2011

Sille voi löytyä useita selityksiä, mutta huomiosi on hieno siinä mielessä, ettei Arachillan nettikauppaa näy enää olevan kun linkki kerran vie Athantoniin. Ehkä Athanaton on Arachillan omistaja.

SuZiC 03. päivä toukokuuta 2011

Tuossa Aranchillan kuvauksessa näyttää lukevan seuraavaa: “Kaupan nimi on Athanaton” :)

Petri 03. päivä toukokuuta 2011

Hyvä huomio, SuZiC. Athanaton on siis ainakin toistaiseksi lopettanut tämän nettikaupan pitämisen.

Arachilla / Athanaton Tmi 07. päivä toukokuuta 2011

Hei, Arachillan toiminta on tosiaan näillä näkymin päättynyt. Osaa sivuillamme olleista tuotteista (korut, suitsukkeet, kynttilät) saa Athanatonin sivuilta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.