Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Euphorica

Tällä yrityksellä (Euphorica) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Euphorica

Euphorican yritystoiminta lienee loppunut.

  • Euphorica — Alternative and Psy Wear on uusi vaihtoehtotyylisiä vaatteita ja asusteita myyvä nettikauppa.

Nettikaupan tuotevalikoimaan kuuluu mm. kangasmerkit, lävistyskorut, käsineet, irtohihat, rannekkeet, vyöt, korsetit, topit, hameet, sekä pääsääntöisesti naisten vaatteet.

Euphorica avasi nettikauppansa 14.4.2007. Euphorican tuotevalikoima uudistuu ja laajenee jatkuvasti. Tuotteiden toimitus on aina nopeaa, sillä tilatut tavarat postitetaan muutamassa päivässä. Nettikaupasta löytyvät tuotteet ovat valmiina varastossa, eli Euphorica ei myy sellaisia tuotteita, joita ei ole valmiina toimitettavaksi. Loppuumyydyt tuotteet poistetaan automaattisesti verkkokaupasta. Toimitusaika on normaalisti 2–8 arkipäivää. Mikäli tilaaja haluaa tuotteensa mahdollisimman nopeasti, voidaan ne toimittaa 1–3 arkipäivän pikatoimituksena, mutta tästä toiveesta olisi muistettava ilmoittaa erikseen tilausta tehtäessä.

Euphorica myy vaihtoehtotyylisiä vaatteita. Yrityksen tavoitteena on tarjoa ihmisille hyvännäköisiä, laadukkaita ja hyvällä maualla valittuja vaatteita sekä asusteita. Tuotevalikoima laajenee ja muuttuu jatkuvasti — uutuuksia tulee viikoittain.

Voit rekisteröityä asiakkaaksi jolloin nimi- ja osoitetietoja ei tarvitse täyttää jokaisen tilauksen kohdalla erikseen. Tilaaminen onnistuu kuitenkin myös ilman rekisteröitymistä.

Postikulut

Tilauksiin lisätään automaattisesti 5 euron postikulut sekä postiennakkotilauksissa Postin vaatima 3 euron postiennakkomaksu. Yli 250 euron tilaukset postikuluitta (ei koske postiennakkomaksua).

Maksutavat

Tilattaessa tuotteita Euphoricasta voi tilauksen maksaa joko etukäteen pankkitilille, tilata postiennakolla tai maksaa PayPalilla. Käytettäessä maksutapana postiennakkoa tilaus maksetaan siinä vaiheessa kun paketti haetaan Postin toimipisteestä. Postiennakkotilauksen kuluihin lisätään 3 euron postiennakkomaksu.

Minimitilausrajaa ei ole. Alle 18-vuotiailla tulee kuitenkin olla huoltajan suostumus nettikaupasta tilaamiseen.

Tuotteiden palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden olisi oltava myyntikunnossa. Turhat palautukset voi välttää valitsemalla tuotteen koon huolellisesti omien mittojen mukaan. Kannattaa tarksitaa myös esim. hameiden ja mekkojen helmanpituudet. Euphorica opastaa sähköpostitse mikäli tilaaja haluaa tarkempia tietoja vaatteesta tai asusteesta.

Kommentit

Julkaisu Euphorica on saanut yhteensä 7 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Jenny 25. päivä huhtikuuta 2007

Hieman uusia vaatteita sekä kissamerkkejä lisätty tänään.

Petri 26. päivä lokakuuta 2007

Euphoricalla tällä hetkellä tarjouksessa Dark Star -toppi hintaan 25 euroa kun se normaalisti on 45 €. Muitakin tavaroita löytyy alennetuin hinnoin. Tarjoukset kannattaa aina hyödyntää!

Emilia 21. päivä tammikuuta 2008

Tilasin muutama kuukausi takaperin Euphoricasta takin, toimitus kesti vain muutaman päivän. Suosittelen lämpimästi.

Jenny 17. päivä helmikuuta 2009

Noita tietoja voisi vähän uusia ja screenshotinkin vaihtaa, tämän artikkelin tiedot ei ole ihan ajan tasalla.

pöö 23. päivä toukokuuta 2010

Palveluntarjoaja on sulkenut tämän sivuston<- luki tuolla :/

--- 06. päivä heinäkuuta 2010

Ytj:n mukaan kyseinen yritys on lopettanut toimintansa.

Petri 07. päivä heinäkuuta 2010

Kiitos ilmoituksesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.