Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Nana Star

Tällä yrityksellä (Nana Star) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Nana Star

  • Nana Star on espoolainen yritys, jonka verkkokaupasta löytyy enimmäkseen naisten vaatteita ja asusteita.
  • Yrityksen nettisivut ja verkkokauppa eivät ainakaan toistaiseksi ole toiminnassa.

Nana Star on kommandiittiyhtiö, jonka toimipaikkana on Espoo. Yrityksen nettisivuilta löytyi verkkokauppa, jonka tuotevalikoimaan kuului jonkin verran kosmetiikkatuotteita, hiusvärejä, puuhkia, hameita, kangaslaukkuja, säärystimiä, käsineitä, irtoripsia, laukkuja ja toppeja. Verkkokaupan tuotevalikoima sisälsi myös Alchemy Masque -osion, josta voi hankkia goottityylisiä hameita ja korsetteja. Verkkokaupan erikoisimpiin tuotteisiin lukeutui naamiaisasusteet, kuten esimerkiksi Lordi-tyylinen hartiahaarniska.

Verkkokaupasta tilattuaan asiakas tuli saamaan vahvistuksen, joka oli sitova. Tuotteet toimitettiin Postin välityksellä. Postituskulut olivat 3,5 euroa / lähetys, mutta tilattaessa postiennakolla kuluihin lisättiin vielä 3 euroa. Tuotteiden toimitusajat vaihtelivat 8–14 arkipäivän välillä. Toimituksen viivästyessä Nana Star informoi asiakasta sähköpostitse. Tuotteilla oli 14 vuorokauden palautusoikeus — palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja ehjä, tuotteen tuli olla alkuperäisessä ja ehjässä pakkauksessa. Myös kuitti tuotteesta tuli liittää palautuslähetyksen mukaan. Tuotepalautuksista tuli neuvotella erikseen Nana Starin asiakaspalvelun kanssa.

Kommentit

Julkaisu Nana Star on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Mariia "Molly" K 07. päivä syyskuuta 2007

Voisi turkuunkin saada goottiliikkeitä... pitääkö aina kaiken olla tampere helsinki välillä....

Pumpkin 30. päivä heinäkuuta 2009

Sivut ei toimi enää

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.