Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Horror Shop ja Morticia esittelysivuja.

Bukow

Tällä yrityksellä (Bukow) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

  • Bukow on Porissa toimiva yritys, joka on erikoistunut koriste-esineisiin ja lahjatavaroihin, mutta Yrjönkadulla sijaitsevasta liikkeestä löytyy myös jonkin verran lävistyskoruja. Liikkeestä voi tilata myös Agora Gift Housen goottihenkisiä tuotteita.
  • Yrityksellä ei ole toistaiseksi nettisivuja.

Bukowin liike sijaitsee osoitteessa Yrjönkatu 11 B, 28100 Pori. Myymälä on avoinna arkipäivisin ajalla 9–18 ja lauantaisin aikavälillä 10–16.

Kommentit

Julkaisu Bukow on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Harkness 19. päivä joulukuuta 2009

Bukowin kauppa on ihan jees, mutta Agora Gift Housen kotisivuilla on virus. Suojaukset kuntoon jos selailette kyseistä sivua. Olisin ottanut AGH:hon yhteyttä ko. asiasta mutta sivut vain ruotsinkieliset ja oma ruotsin taito aikalailla ruosteessa.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.