Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Dreadviolet

Tällä yrityksellä (Dreadviolet) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Kuva Dreadvioletin nettisivujen etusivusta

  • Vuoden 2007 maaliskuusta lähtien toiminut Dreadviolet on tamperelainen yritys, joka myy käsintehtyjä ja laadukkaita hiuslisäkkeitä, jotka ovat kestäviä, helposti kiinnitettäviä ja jotka tuntuvat ja näyttävät hyviltä. Dreadviolet luo hiuslisäkkeitä ja -koristeita villasta, vaahdosta, muvoista, kumista ja muista materiaaleista.
  • Yrityksen nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.dreadviolet.com. Sivusto on valtaosin englanninkielinen.

Dreadviolet luo tällä hetkellä hiuksiin kiinnitettäviä lisukkeita vain tilaustyönä. Yrityksen nettisivujen välityksellä voi tilata myös cyber-henkisiä goggles-laseja, joita on useita eri malleja. Hiusluomuksiin erikoistuneen Dreadvioletin katalogista löytyy monenlaisia hiuslisäkkeitä, kuten synteettisistä kuiduista luotuja hiuskiinnikkikkeitä, -rastoja, mutta myös niin sanottuja tee-se-itse -materiaaleja, joita hankkimalla tilaaja voi räätälöidä haluamansa hiustyylin.

Mittatilaustöihin on otettu käyttöön varausmaksu, jolla toimimen omistaja pyrkii minimoimaan ns. hupitilaukset. Tilaustöiden varausmaksu on kolmasosasta 50 %:iin tilauksen lopullisesta hinnasta. Ennakkomaksu sisältää materiaalikulut, eikä ole tämän vuoksi palautettavissa muutoin kuin tilaajan ja yrityksen tekemästä yhteisestä sopimuksesta. Mittatilaustuotteiden toimitusaika ilmoitetaan tilaajalle samalla kun hän on maksanut varausmaksun. Dreadvioletista voi tilata mittatilaustuotteita ennakkolaskulla kahdessa erässä (varaus- ja loppumaksu). Mittatilaustuotteille Dreadviolet ei tarjoa peruutusoikeutta.

Tuotteita voi tilata sähköpostin välityksellä yrityksen nettisivuilla ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Goottifoorumilla on keskustelua Dreadvioletista.

Kommentit

Julkaisu Dreadviolet on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

v 16. päivä huhtikuuta 2009

Jutussa on sekä täysin väärää että hieman harhaanjohtavaa tietoa.

Täysin väärää tietoa on “Mittatilaustuotteiden toimitusaika ilmoitetaan tilaajalle samalla kun hän on maksanut varausmaksun. “
-> Toimitusaika VARMISTUU kun varausmaksun maksaa, arvioidun toimitusajan saa kyllä kysellessä, ja arvio pitää jos varausmaksun maksaa eräpäivään mennessä.

“Dreadviolet luo tällä hetkellä hiuksiin kiinnitettäviä lisukkeita vain tilaustyönä.”
-> Sivuilla lukee, että valtaosa tuotteista on mittatilauksia. Ei siis kaikki.

Cybertyty 19. päivä joulukuuta 2011

Olen huomannut että dreadvioletissa cyberloxsit ja aitohiuskuitu maksaa paljon enemmän kuin engalnissa toimivassa cyberloxshopissa… sieltä olen tilannut jo useasti ja 1 paketti cyberloxia/Kangelonin aithiuskuitua maksaa postien kanssa saman verran kun tuolla pelkkä tuote… ja kerran tilasin tilaustyönä rastoja je ne oli tehty aivan vääristä väreistä… mun onnekseni ystäväni osti ne multa pois samaa hintaan mitä ne ois ollu ilman 10e postitoimikuluja..

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.