Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Underworld

Tällä yrityksellä (Underworld) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Underworld-nimisen nettikaupan, goottikaupan, nettisivujen etusivusta otettu kuvakaappaus. Kuvassa mustaa taustaa vasten kaksi vaaleata pystypalkkia, joiden välissä lukee "Underworld" mustalla tekstillä, jossa punertava reunaviiva. Logon alla pieniä n

  • Nettikauppa Underworld on suomalainen lähinnä alternative- ja underground-henkisten vaatteiden ja asusteiden sekä bändituotteiden tarjoamiseen. Underworldin nettikaupassa kaupattavat tuotteet ovat lisenssituotteita.
  • Yrityksen verkkokauppa ja kotisivut sijaitsevat osoitteessa www.underworld.fi.

Underworld-kaupan laajasta tuotevalikoimasta löytyy vaatteita ja asusteita miehille, naisille, nuorisolle ja lapsillekin. Valtavirrasta poikkeavien miesten ja naisten paitojen, housujen, shortsien, hupparien, hameiden, takkien ja asusteiden lisäksi erikoisuutena Underworldissa on Teddy Scares -pehmonallet. Nallekatalogiin kuuluu tällä hetkellä sellaisia epäolentoja kuin Mazey, Sheldon Grogg, Granger Evermore, Mundy Drudge, Eli Wretch, Hester Golem, Rita Mortis ja Granger Evermore.

Underworldin toimitusehdot

Nettikaupasta tilatut tavarat voi maksaa nettipankin välityksellä Osuuspankin, Nordean ja Sampo-pankin välityksellä. Maksaa voi myös tilisiirtona ennakkoon. Tavaroita toimitetaan lisäksi postiennakolla ja Matkahuollon välityksellä — näissä kahdessa toimitustavassa on viiden (5) euron kiinteä lisäkulu. Nettikaupasta voi ostaa myös luottokortilla.

Underworld kertoo toimittavansa tuotteet asiakkaalle postitse yleensä 3&ndash,14 arkipäivän kuluttua tilauksen tekemisestä, paitsi jos tilattuja tavaroita ei sillä hetkellä löydy varastosta, jolloin toimitusaika kasvaa.

Underworldin nettikaupasta tilattujen tuotteiden toimituskustannukset ovat 4 euroa tilattujen tavaroiden määrästä riippumatta, mutta posti- ja matkahuoltoennakoiohin lisätään viiden euron lisäsumma. Yli 50 euron tilaukset, jotka on maksettu ennakkoon tilisiirtona, Luottokunnan luottokortilla tai nettipankin välityksellä, toimitetaan ilman toimituskuluja. Yritys kertoo, ettei se toimita tavaroita postiennakolla poste restante -osoitteisiin.

Underworldin yhteystiedot

  • Osoite: Linnankatu 27, 20100 Turku
  • Puhelin: 040 410 4622
  • Fax: (02) 430 7363
  • Sähköpostiosoite: mail@underworld.fi

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.