Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Exleather

Tällä yrityksellä (Exleather) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Exleather-nettikaupan etusivu.

  • Exleather on tamperelainen tummanpuhuvia nahkavaatteita ja asusteita suunnitteleva ja valmistava yritys.
  • Nettikauppa löytyy osoitteesta www.etsy.com/shop/exleather. Nettikaupasta ei tällä hetkellä ole suomenkielistä versiota.

Exleather-merkin tuote valikoimaan kuuluu vaatteita, laukkuja ja asusteita. Persoonalliset tuotteet valmistetaan kierrätysnahasta ja laadukkaista kankaista. Kierrätysnahan ansiosta jokaisella luomuksella on uniikki pinta.

Vaatteita, pieniä laukkuja, heijastavia tasseleita ja korvakoruja on jälleenmyynnissä Tampereella Kehräsaaren Design Tuunaamo -putiikissa.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.